MEN'S GUIDE

Θέλεις ο γάμος σου να στεριώσει; Ακολούθησε τις συμβουλές του Hugh Jackman

Μπορεί στο Χόλιγουντ τα διαζύγια των σταρ να πέφτουν βροχή, αλλά αυτός ο διάσημος ηθοποιός έχει καταφέρει να παραμείνει παντρεμένος 22 χρόνια με την Deborra-lee Furness. Πώς τα κατάφερε;

Πολλοί θέλουν να μάθουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του 49χρονου Hugh Jackman με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του και επίσης γνωστή ηθοποιό Deborra-lee Furness. Oι δυο τους μολονότι βρίσκονται στον κόσμο του θεάματος, όπου οι χωρισμοί και οι εφήμερες σχέσεις και γάμοι είναι ο κανόνας, καταφέρνουν να είναι μαζί εδώ και χρόνια και να έχουν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια που αντιμετώπισε ενωμένη ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, όπως τα προβλήματα υγείας και η περιπέτεια με τον καρκίνο του Jackman.

Ο Hugh μιλώντας για το ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου σαν και το δικό του ξεκινά λέγοντας πως αρχικά πρέπει να βρεις το ιδανικό ταίρι σου, κάποια που πραγματικά να σου ταιριάζει και εξηγεί: "Όταν βγαίνεις ραντεβού, φοράς κυριολεκτικά τον καλύτερό σου εαυτό. Θες να δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο, τις καλύτερες πλευρές σου, λες τις καλύτερες ατάκες σου και κάνεις τα καλύτερες σου κινήσεις -όπως θα τις έκανες αν χόρευες σε μια πίστα. Πώς όμως θα επιστρέψεις στο να είσαι ο εαυτός σου μετά από αυτή την επίδειξη δυνατοτήτων;. Μέχρι να νιώσεις πραγματικά άνετα με τη σύντροφό σου, πραγματικά δεν γνωρίζεις αν είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Στην περίπτωσή μας όμως, της Deb και της δικής μου, είχα αυτό το συναίσθημα από την πρώτη μέρα. Μπορούσα απλά να είμαι ο εαυτός μου. Δεν λέω πώς δεν προσπαθούσαμε να εντυπωσιάσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά κι αυτό γινόταν στα πλαίσια μιας αμοιβαίας άνεσης».

Και φυσικά μίλησε και για απαραίτητες υποχωρήσεις και κυρίως τα όρια που θα πρέπει να κάνουν και να θέσουν και οι δυο για να στηρίξουν τη σχέση τους: «Η Deb ήταν στον "χώρο" πριν από εμένα. Συμφωνήσαμε λοιπόν εξαρχής σε κάποιους κανόνες: δεν θα περνούσαμε ποτέ περισσότερο από δύο εβδομάδες χώρια, δε θα δουλεύαμε ποτέ πρότζεκτ την ίδια περίοδο αν δεν υπήρχε απόλυτη οικονομική ανάγκη. Έτσι πάντα ένας από τους δύο είναι εκεί για να βοηθήσει τον άλλο» συνεχίζει ο Jackman.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!