THE ANALYZER

Ο Σώζων Χάρος... με το καλημέρα σας άρχισε τις νίκες [βίντεο]

Φαίνεται πως η ομάδα των Διάσημων δικαιώνεται για την επιλογή της να εντάξει στην ομάδα της το νέο παίκτη με το περίεργο όνομα, αφού σχεδόν αμέσως έφερε νίκες στην ομάδα του.

Θυμίζουμε πως χθες η ομάδα των Διάσημων νίκησε στο πρώτο αγώνισμα και έσι είχε την ευκαιρία να διαλέξει ποιους τρεις νέους παίκτες θα έβαζε στην ομάδα της και έτσι πήρε τις Εύη Σκαρώνη  (personal trainer) και Εύη Σαλταφερίδου  (γυμνάστρια), και τον Σώζωνα Παλαίστρο – Χάρο ( προπονητής χόκεϊ επί χόρτου). Στους δε Μαχητές προστέθηκαν οι: Μαρία Πανταζή – παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing, Φελίσια Λαπάτη – δημοσιογράφος, Πάνος Θεοδώρου – δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων.


Μάλιστα οι Διάσημοι στήριξαν την επιλογή του άντρα - παίκτη που μπήκε στην ομάδα τους και τον επέλεξαν να αγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Τσίλη στο δεύτερο αγώνισμα με αντιπάλους τους ο Χάρη Γιακουμάτο και ο Ηλία Γκότση. Και η νίκη πήγε στους Διάσημους με 5 - 2, αφού ο νέος παίκτης της ομάδας, ο Σώζων Χάρος Παλαίστρος δείχνει να είναι πολύ δυνατός παίκτης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!