WOMEN'S GUIDE

"Η μαγεία του άπειρου" στα κοσμήματα της νέας Splendour συλλογής της Links of London

Η συλλογή Splendour της βραβευμένης μάρκας κοσμημάτων Links of London, «ντύνεται» με το on-trend ροζ χρυσό και συνεχίζει να συναρπάζει με το εμβληματικό μοτίφ που είναι εμπνευσμένο από την μεγαλοπρέπεια της βρετανικής αρχιτεκτονικής γοτθικού ρυθμού, ειδικότερα από το Westminster Abbey και το χαρακτηριστικό μοτίβο αστεροειδών σχημάτων του ιστορικού κτιρίου.

Τα εκθαμβωτικά κοσμήματα της συλλογής Splendour, είναι κατασκευασμένα από ασήμι 925ο, ενώ επίσης διατίθενται σε κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων διακοσμημένα με εντυπωσιακά διαμάντια. Τα νέα σχέδια της συλλογής παρουσιάζονται με ροζ επιχρύσωση 18 καρατίων.

Η συλλογή αποτελείται από κλασικά σχέδια και συμπληρώνεται μοναδικά με βραχιόλια, σκουλαρίκια και εντυπωσιακά δαχτυλίδια. Πρόκειται για πολύτιμα κοσμήματα που προσφέρουν απαράμιλλη λάμψη.

Όπως είναι γνωστό, το αστέρι αποτελεί σύμβολο της ειλικρίνειας και όπως χαρακτηριστικά έχει γράψει ο Βρετανός ποιητής Samuel Taylor Coleridge: «η βασική αρχή της γοτθικής αρχιτεκτονικής είναι ότι το άπειρο γίνεται αντιληπτό». Έτσι ακριβώς και τα κομμάτια της νέας συλλογής αποπνέουν ένα αίσθημα ρομαντισμού.

 

Links of London, Στασικράτους 30, Λευκωσία (22 023948)  |  Kings Avenue Mall, Πάφος, Profile Jewellery (26 600667)

Facebook: https://www.facebook.com/LinksofLondonCY

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!