GOSSIP

Η Jennifer Lopez σε νέες πόζες που είναι ακατάλληλες για... υψοφοβικούς

Με τον τίτλο "Η JLo πετάει ψηλά" το περιοδικό Harper's Bazaar των ΗΠΑ, φιλοξενεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους την Jennifer Lopez σε μια φωτογράφηση που κόβει την ανάσα.

Η εκρηκτική Lopez ποζάρει... στους αιθέρες με φόντο το Λος Άντζελες και η σταρ είναι ντυμένη με ανοιξιάτικες δημιουργίες των διασημότερων οίκων μόδας.


Φυσικά η JLo μίλησε για την ερωτική της σχέση με τον Alex Rodriguez, ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος που παραμένει αγέραστη είναι γιατί πιστεύει πως η ηλικία είναι μόνο στο κεφάλι μας και η ίδια φροντίζει κάθε μέρα να θυμίζει στον εαυτό της πως "είναι όμορφη και νέα" και έχει γεμίσει στο σπίτι με επιγραφές με ανάλογα θετικά μηνύματα.


Η ίδια δε αναφέρει πως έχει πάντα στο μυαλό της ως παράδειγμα την Jane Fonda, αλλά ο Rodriguez επισημαίνει πως επίσης η JLo δεν πίνει, δεν καπνίζει, γυμνάζεται πολύ και κοιμάται περίπου 10 ώρες την ημέρα.


Και στα 48 της χρόνια η Jennifer όχι μόνο παραμένει αγέραστη αλλά έκανε μια συγκλονιστική φωτογράφηση όπου σε κάποιες πόζες στην κυριολεξία ακροβατεί στον αέρα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!