GOSSIP

Η Βούλα Πατουλίδου όχι μόνο παραδέχτηκε πως έκανε πλαστικές αλλά...

Η διάσημη αθλήτρια με χιούμορ παραδέχτηκε δημόσια πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις (κάτι που έχει συζητηθεί πολύ εδώ και χρόνια) και μάλιστα έκανε πλάκα αποκαλύπτοντας ποια θα είναι η επόμενη επέμβαση που θέλει να κάνει.

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε σε ρεπόρτερ του Ο,τι Thess και είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις: "Αν έχεις κάτι βρει που μπορεί να μειώσει την όποια ανασφάλεια, την όποια αγωνία, ακόμα και την φιλαρέσκεια που έχει ένας άνθρωπος-δεν ξεχωρίζω αγόρι ή κορίτσι -και που θεωρεί στην αρχή ότι έτσι θα πάει σε όλη του την ζωή, αλλά τον τρώει και αυτό μπορεί να βελτιωθεί -και εγώ το έχω βελτιώσει- γιατί να μην το μοιραστείς;".


Παράλληλα σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να κάνει και κάποια άλλη αισθητική επέμβαση απάντησε με χιούμορ: "Πόσο πια; Θα κάνω λίγο μεγαλύτερα τα αυτιά μου, ελεφαντίαση, γιατί είναι πολύ μικρά".


Τέλος η χρυσή ολυμπιονίκης είπε πως δεν αποκλείει να κάνει και μπότοξ και σε σχετική ερώτηση απάντησε: "αν χρειαστεί θα κάνουμε και αυτό. Αν νιώσω ότι κάτι με ενοχλεί. Αλλά μέχρι τώρα καλά πάω, λέω".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!