VIRAL

Έξαλλη έγινε η Rihanna με διαφήμιση του Snapchat - H οργισμένη απάντηση

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Snapchat αναγκάστηκε να ζητήσει επίσημα συγγνώμη και να αποσύρει μια διαφήμιση η οποία προκάλεσε την οργή πολλών, μεταξύ των οποίων και η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna.

Η διαφήμιση ρωτούσε τους χρήστες του Snapchat αν θα προτιμούσαν να χαστουκίσουν την Rihanna ή να ρίξουν μπουνιά στον ράπερ Chris Brown και στην ουσία έκανε έμμεση πλάκα για το γνωστό σκηνικό με τον ξυλοδαρμό της Rihanna από τον πρώην σύντροφό της.


Το σκηνικό είχε γίνει το 2009, η Rihanna είχε τότε καταλήξει στο νοσοκομείο και ο ράπερ Chris Brown είχε καταδικαστεί σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή.


Η Rihanna απάμντησε με μια εκτενή επιστολή της που δημοσίευσε στα social media, η οποία ξεκινά με την τραγουδίστρια να αναφέρει πως το Snapchat δεν είναι το αγαπημένο της app και συνεχίζει με το να μιλά με οργισμένα λόγια και να εξηγεί πως αυτό που έκαναν δεν είναι καθόλου αστείο και προσβάλλει όλες τις γυναίκες - θύματα ενδοοικογενειακής βίας.


Μάλιστα τους λέει πως θα έπρεπε να ντρέπονται και να πετάξουν όλο το Snapchat στα σκουπίδια.

 


Πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν με την οργισμένη αντίδραση της Rihanna (μεταξύ των οποίων και η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Bill Clinton, η Chelsea, αλλά και μέλη οργανώσεων που μάχονται κατά της ενδοοικογενειακής βίας) και πολλοί σχολιάζουν πως πλέον το μέλλον του app Snapchat είναι αβέβαιο, καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι αστοχίες που κάνει η εταιρεία - κολοσσός.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!