THE ANALYZER

Μήπως οι Μαχητές δεν άλλαξαν παραλία λόγω παλίρροιας; [βίντεο]

Mια "περίεργη" φωτογραφία, που έδειξε χθες στην εκπομπή του "The Analyzer" ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, δείχνει πως ίσως δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οι Μαχητές αναγκάστηκαν να αλλάξουν παραλία.

Πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στην ομάδα των Μαχητών πως λόγω παλίρροιας θα αναγκαστούν να μεταφερθούν σε νέα παραλία, η οποία φάνηκε να ενθουσιάζει τα μέλη της ομάδας.


Ωστόσο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στη χθεσινή διαδικτυακή εκπομπή του "The Analyzer" , η οποία μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις στις 20:45, στο Sigmalive Magazine, έδειξε μια φωτογραφία από το τουρκικό Survivor η οποία γεννά πολλά ερωτήματα.


Η φωτογραφία δείχνει πως οι Τούρκοι παίκτες του Survivor, βρίσκονται πια στην ίδια παραλία στην οποία βρίσκονταν μέχρι πρόσφατα οι Έλληνες Μαχητές [φαίνεται καθαρά το δέντρο στο οποίο εξασκούνταν η Μελίνα στο στόχο) .


Μάλιστα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ακούγεται να αναρωτιέται αν αυτή η περίεργη φωτογραφία και η ξαφνική αλλαγή της παραλίας για την ομάδα των Μαχητών συνδέεται με όσα αναφέρει άρθρο του YouWeekly πως παίκτρια της ομάδας των Μαχητών το "έσκασε" από την παραλία και με τη βοήθεια κάποιοι ντόπιου επικοινώνησε με τους δικούς της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!