THE ANALYZER

"Αλληλοκαρφώματα" και εντάσεις στους Μαχητές για τις καρύδες [βίντεο]

H πείνα έχει αρχίσει να δημιουργεί μεγάλες εντάσεις στην παραλία των Μαχητών, με τους παίκτες να τσακώνονται για την μοιρασιά του φαγητού και για το πως "εξαφανίζονται" οι καρύδες.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Κωνσταντίνο να έχει θυμώσει πολύ και να λέει στον Ηλία πως θα πάει να ανοίξει μόνος του μια καρύδα να φάει, γιατί όπως λέει "έχουν ανοίξει 50 καρύδες και δεν έχω φάει τίποτα" και να πετάει μπηχτές πως κάποιοι εξαφανίζουν τα μεγάλα κομμάτια καρύδας και μιλάει για κάποιους που "δεν ισχύει ο λόγος με την πράξη" τους.


Ο Ηλίας ακούγεται να λέει πως ο ίδιος σταμάτησε πια να ασχολείται με το άνοιγμα καρύδας και το μοίρασμα, αφού έχει κατηγορηθεί (μαζί με τη Μελίνα) πως έτρωγε κρυφά και αδικούσε κάποιους στο μοίρασμα και πια τρώει μόνο ό,τι μένει.


Η Ροδάνθη αναφέρει πως υπάρχει ένα "μικρό θεματάκι" με τις καρύδες και λέει πως ο Χάρης θεωρεί πως τα κορίτσια παίρνουν μεγαλύτερα κομμάτια καρύδας και στην ουσία η Ροδάνθη "καρφώνει" τη Ντάρια και λέει πως αυτό το κάνει η συγκεκριμένη παίκτρια από την αρχή του παιχνιδιού.


Η Μελίνα μοιάζει να απολαμβάνει το γεγονός πως μολονότι αυτή και ο Ηλίας δεν ασχολούνται με τις καρύδες, οι εντάσεις μεταξύ των συμπαικτών της  συνεχίζονται και λέει όλο νόημα πως "έχει ο καιρός γυρίσματα".


Η δε κάμερα δείχνει τους Νικόλα και Θοδωρή να κάνουν "ύποπτες" κινήσεις στην καλύβα και να φαίνονται να τρώνε "κρυφά" καρύδες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!