VIRAL

H Kylie "χρησιμοποιεί" το μωρό της για να διαφημίσει τα καλλυντικά της

Η Kylie Jenner, η μικρότερη από τις αδελφές της οικογένειας Kardashian, έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το ντόρο που προκάλεσε η γέννηση της κορούλας της και πολλοί αντιδρούν.

Η Kylie είναι μόλις 20 χρονών αλλά ήδη έχει γίνει ζάμπλουτη, αφού εκτός από τα έσοδά της από το ριάλιτι των Karadashians, έχει καταφέρει να στήσει μια εταιρεία καλλυντικών - κολοσσό, την Kylie Cosmetics και έχει μάθει να χρησιμοποιεί στο έπακρο τόσο την φήμη της όσο και τα social media (την αποκαλούν βασίλισσα του Snapchat) για να προωθεί τα προϊόντα της.


Και όταν πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί (το απέκτησε με τον σύντροφό της και διάσημο ράπερ Travis Scott) η Kylie, κατάφερε να "γκρεμίσει" και το Instagram, αφού μετά από μία εγκυμοσύνη που προσπάθησε να την κρατήσει κρυφή από τα media, ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Stormi Webster με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η οποία σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ σε likes (έχει ξεπεράσει τα 17 εκατομμύρια likes).


Έκτοτε, όποτε η Kylie ανεβάζει στα social media κάτι που αφορά τη νεογέννητη κορούλα της, προκαλεί "φρενίτιδα" στους φαν της. Και προφανώς η Kylie θέλησε να εξαργυρώσει αυτό τον ντόρο και τώρα ανέβασε στο Snapchat ένα νέο χαριτωμένο βιντεάκι με την κορούλα της Stormi να κοιμάται και πάλι τα likes πέφτουν βροχή.

 

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on Mar 14, 2018 at 12:48pm PDT

 

Μόνο που η Kylie δεν σταμάτησε εκεί και φρόντισε να δείξει και το νέο της βερνίκι νυχιών και να δείξει πως είναι σε μια απόχρωση που είναι ασορτί με το ρουχαλάκι που φοράει το μωρό της.

 

 

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on Mar 14, 2018 at 3:43pm PDT

 

Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός πως η Kylie στην ουσία εκμεταλλεύεται ένα μωράκι 5 εβδομάδων (και μάλιστα το ίδιο της το παιδί) για να διαφημίσει καλλυντικά και στο Διαδίκτυο πολλοί κριτικάρουν την εμμονή των μελών της οικογένειας Kardashian να εκμεταλλεύονται τα πάντα στην προσωπική τους ζωή για να θησαυρίσουν και θεωρούν πως η Kylie ξεπέρασε κάθε όριο.

 


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!