GOSSIP

Αμέσως μετά το διαζύγιο με την Aniston, o Theroux βρήκε νέο αμόρε; [εικόνες]

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στο διαζύγιο του Justin Theroux με την Jennifer Aniston και φημολογείται πως ο χολιγουντιανός σταρ έχει ήδη ξαναβρεί τον έρωτα και μάλιστα στην αγκαλιά μιας 25χρονης.

O λόγος για την Petra Collins, τη διάσημη φωτογράφο και μοντέλο, η οποία έχει σκηνοθετήσει και τα βιντεοκλίπ πασίγνωστων τραγουδιστών όπως η Selena Gomez και έχει επιμεληθεί τις φωτογραφήσεις σταρ σε εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών.


Οι φήμες θέλουν τον 46χρονο Justin να είναι συνέχεια μαζί με την 25χρονη Petra. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη και μάλιστα κάποιοι εντόπισαν πως ο Justin είχε κάνει tag την Petra στα social media λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός του με την Aniston.


H δε Daily Mail επισημαίνει πως η Selena Gomez η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις και με την Aniston και με την Collins, πρόσφατα έκανε unfollow στην Collins στο Instagram και κάποιοι δεν το θεωρούν καθόλου τυχαίο, αφού, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν την Petra Collins να είναι το τρίτο πρόσωπο που οδήγησε το διάσημο ζευγάρι στο διαζύγιο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!