GOSSIP

Θρήνος στην οικογένεια της Μαριέττας Χρουσαλά - Βρέθηκε νεκρή η θεία της

Η Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά , θεία της Μαριέτας Χρουσαλά, βρέθηκε νεκρή στην Περαία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έκανε βουτιά θανάτου στη θαλάσσια περιοχή.

Το άψυχο σώμα της 79χρονης βρέθηκε περίπου στις 14.30 το μεσημέρι στη θάλασσα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου της.  Η εξέταση της σορού, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί από ιατροδικαστή σήμερα. Όλες οι ενδείξεις,  μέχρι στιγμής, δείχνουν αυτοχειρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso,το πτώμα της εντόπισαν περίοικοι της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν το Λιμενικό.Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτες μάρτυρες φέρεται ότι είδαν την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης να βγάζει τα ρούχα της να μένει με τα εσώρουχα και να μπαίνει στη θάλλασα.

Η Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά ήταν σύζυγος του αδερφού του πατέρα της Μαριέττας Χρουσαλά και ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των συμβολαιογράφων.

Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς.Τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.Η ίδια είχε δηλώσει τότε γιατα δημοσιεύματα: "Είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέροτυς μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό, εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα". 

Πηγή; thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!