GOSSIP

H Meghan Markle ξεκαρδίστηκε στα γέλια σε επίσημη τελετή [βίντεο]

Την περασμένη Δευτέρα η Meghan Markle έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε event που ήταν παρούσα και η βασίλισσα Ελισάβετ και πολλοί σχολιάζουν ένα αστείο περιστατικό και ένα γέλιο της Meghan Markle που συνέλαβε η κάμερα.

H εκδήλωσε έγινε στο Westminster Abbery για τον εορτασμό της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. Και η Meghan με τον αρραβωνιαστικό της πρίγκιπα Harry, μαζί με τους πρίγκιπα William αλλά και την Kate Middleton και φυσικά τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο παρακολούθησαν μουσικές παραστάσεις και άλλα θεάματα, προς τιμήν των 53 χωρών – μελών της άλλοτε Βρετανικής Αυτοκρατορίας.


Ένας από τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στο επίσημο αυτό event ήταν και ο Liam Payne, το πρώην μέλος των One Direction. Και μετά την ολοκλήρωση της ερμηνείας του, η κάμερα συνέλαβε τον πρίγκιπα Harry να ρίχνει ένα περίεργο βλέμμα στη Meghan (γυρίζοντας τα μάτια του) και αυτή το έσκασε στα γέλια, μολονότι και οι δύο θα έπρεπε να είναι πολύ σοβαροί.


Μάλιστα πολλοί θεωρούν πως ο Harry κορόιδευε την ερμηνεία του διάσημου τραγουδιστή (πιθανά τη βρήκε βαρετή) και η Meghan πιθανά συμφώνησε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!