ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018

 Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε αφήσει να πλήξεις! 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως το διάλλειμα των προηγούμενων ημερών τέλειωσε και θα πρέπει να επιστρέψεις ξανά στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα καριέρας. Όσο περνά η ημέρα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων. Αιτία θα είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιο σου και θα φέρουν μια γενικότερη αναστάτωση. Η  ημέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές συμφωνίες καθώς η επικοινωνία δεν θα είναι σύμμαχος σου.

Άλλα θα λες εσύ άλλα θα καταλαβαίνει ο/η σύντροφός σου σήμερα και θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και κυρίως με ψυχραιμία. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία με αυτόν/ην που  σε ενδιαφέρει θα εξελίσσεται μετά εμποδίων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις πως η διάθεση σου έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει και αυτό είναι απόλυτα φυσικό καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου. Η επικοινωνία με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή η προοπτική ενός ταξιδιού θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει μια μικρή ασυνεννοησία στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αν θέλεις να την αποφύγεις προσπάθησε να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις ώστε να είσαι σίγουρος/η τι θα πεις.

Πάρε το ταίρι σου και κάνετε μια μεγάλη μακρινή βόλτα καθώς είναι ένας καλός τρόπος να αναζωογονηθείτε και να έρθετε ξανά κοντά.  Αν είσαι ελεύθερος/η μην αναλωθείς σε λόγια προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και προτίμησε τις πράξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα το κέφι σου δεν θα είναι στα επίπεδα που συνηθίζει καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Είναι πιθανό να σκεφτείς πως χρειάζεται να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα οικονομικού κυρίως χαρακτήρα και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα άγχος. Προσπάθησε να έχεις διευθετήσει τις σημαντικές υποχρεώσεις σου μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δημιουργήσει ένα έξτρα βαθμό δυσκολίας. Η ημέρα δεν θα ευνοήσει οικονομικά ανοίγματα για αυτό κράτησε μια πιο συντηρητική προσέγγιση!

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια διαφωνία με το ταίρι σου αποκλειστικά και μόνο λόγω λάθους συνεννόησης για αυτό βεβαιώσουν πριν ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι! Αν είσαι ελεύθερος/η μην πεις πολλά σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει γιατί τα λόγια θα φέρουν παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, τον Αιγόκερω. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως έχεις την επιθυμία να ενημερώσεις αγαπημένα σου πρόσωπα για κάθε κίνηση που έχεις κατά νου καθώς με αυτό τον τρόπο θα δείξεις πόσο σημαντική είναι η γνώμη τους για εσένα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό θα σε κάνει να ερμηνεύσεις λάθος τις κινήσεις τους και τελικά να παρεξηγηθείς. Τίποτα δεν είναι όπως νομίζεις για αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη ψάχνεις εντάσεις.

Σήμερα θα πρέπει να έχεις όλη την καλή διάθεση για να μην εκνευριστείς με το/τη σύντροφό σου καθώς το δεύτερο μισό της ημέρας οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις μεταξύ σας είναι πιθανές. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα μικρό επικοινωνιακό λάθος μπορεί να δώσει λάθος εντύπωση σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ

Οι δουλειές θα είναι αρκετές σήμερα για αυτό ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό και με ένα ακόμα καλύτερο ημερήσιο πλάνο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε αφήσει να πλήξεις! Προσπάθησε να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου όσο το δυνατόν πιο νωρίς καθώς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό θα δυσκολέψει τα πράγματα. Είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας λόγω λάθους συνεννόησης για αυτό τσέκαρε προσεκτικά τις λεπτομέρειες πριν ξεκινήσεις κάτι.

Σήμερα έχεις ανάγκη να δεις το/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα είναι να τελειώσεις πρώτα με ζητήματα που σχετίζονται με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για ξεκούραση καθώς δεν θα έχεις διάθεση για "περιπέτειες".

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα σου χαμογελάσει καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρει μια συναισθηματική και ψυχολογική ανάταση! Βρες χρόνο για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με κάτι που ξέρεις πως σε γεμίζει, όπως ένα αγαπημένο σου χόμπι. Γέμισε τις μπαταρίες σου το πρωί καθώς το δεύτερο μισό της ημέρας θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Αιτία για αυτό θα είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό που θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα βαρεμάρας και ματαιότητας. Οι φίλοι σου μπορεί να πληρώσουν τα σπασμένα για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις κάθε σύγκρουση και να βρεις άλλο τρόπο να πεις τα παράπονα σου!
Βρες μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση και βάλε και το ταίρι σου να συμμετέχει σε αυτή καθώς όσο λιγότερο μιλήσετε τόσο καλύτερα θα περάσετε! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θέλει προσεκτικές κινήσεις καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε λάθος εκτιμήσεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή ένα ζήτημα που απασχολεί κάποιο δικό σου πρόσωπο θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου προσδώσει μια τάση για παράπονα με αφορμή θέματα εντός οικίας. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πιο προσοδοφόρο για να βρεις μια άκρη με οτιδήποτε σε απασχολεί χωρίς προστριβές. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό δεν είναι βοηθητικό για να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και τα παράπονα σου προκειμένου να βρεις μια λύση. Κάνε υπομονή και αν χρειαστεί να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα κάνε το νωρίς το πρωί!

Σήμερα μη ξεκινήσεις τα παράπονα στο/τη σύντροφό σου προκειμένου να τα μοιραστείς καθώς ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να δημιουργήσει και άλλα παράπονα εκ μέρους εκείνου/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τα προσχήματα προς αυτόν/ην που θέλεις καθώς η ημέρα ευνοεί παρεξηγήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους τα αδέρφια σου, τα ξαδέρφια σου, κάποιο άλλο συγγενικό σου πρόσωπο ακόμα και κάποιος γείτονας με αποτέλεσμα η ημέρα σου να γεμίσει με νέα άλλων! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σε φέρει κοντά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου αυτό όμως κρύβει και παγίδες. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με οτιδήποτε πεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα κάνει "θαύματα"! Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές για αυτό απόφυγε να πεις πολλά καθώς τα πολλά λόγια θα ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως.

Κράτησε λεπτομέρειες της σχέσης σου μακριά από τρίτους αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να κατανοήσεις τι θέλεις από το υποψήφιο ταίρι σου ώστε να μην αναλώνεσαι με περιπτώσεις που ξέρεις εξ αρχής πως δεν σου ταιριάζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου ζητήματα και παρόλο που είσαι άνθρωπος που δεν έχεις σχέση πάθους με τα χρήματα ενδέχεται να αποκτήσεις...προσωρινά! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και είναι υπεύθυνη για την ανησυχία σου σχετικά με λογαριασμούς και υποχρεώσεις όμως αυτό θα σε παρακινήσει να αναλάβεις δράση! Τακτοποίησε όσο περισσότερα μπορείς κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά δεν θα είναι τόσο εύκολο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα μπορεί να τονίσει τις ανάγκες σου με τέτοιο τρόπο που θα γίνεις είτε πολύ σπάταλος/η είτε πολύ φιλάργυρος/η. Μην ανησυχείς καθώς όπως είπαμε είναι προσωρινό!

Το ταίρι σου μπορεί να διαφωνήσει μαζί σου σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί αν δεν αρχίσεις να παραπονιέσαι για όλα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και το θετικό αυτής της μετακίνησης είναι πως θα σε βγάλει από την αφάνεια των προηγούμενων ημερών. Σήμερα θα ξεκινήσεις σιγά- σιγά να νιώθεις την ανάγκη να συγχρωτιστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να μην κρατήσεις αποστάσεις καθώς τους έχεις ανάγκη κοντά σου! Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό μπορεί να φέρει μικρές παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες και το/τη σύντροφό σου καθώς θα νιώσεις πως κινείστε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Προσπάθησε να μη βλέπεις τα πράγματα εντελώς υποκειμενικά, ώστε να δεις αν αξίζουν οι "κατηγορίες" που θα τους προσάψεις!

Σήμερα θα θελήσεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου αλλά το πολύ κοντά ενδέχεται να έχει διαφορετικά αποτελέσματα από τα αναμενόμενα!  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς εσύ ο ίδιος/α θα βάλεις τρικλοποδιά στο εαυτό σου σχετικά με μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις την απομόνωση καθώς θέλεις να μείνεις μόνος/η και να σκεφτείς μιας και νιώθεις πως δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια αλλά και ανησυχίες για πράγματα που δεν υφίστανται. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό μπορεί να φέρει μπερδεμένες πληροφορίες σχετικές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και δεν θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια άποψη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σήμερα για αυτό κράτησε αποστάσεις από οτιδήποτε και οποιονδήποτε νιώθεις να σε μπερδεύει και εμπιστεύσου το ένστικτο σου.

Σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου αλλά πριν το κατηγορήσεις για οτιδήποτε καλό θα είναι να σκεφτείς αν υπάρχει κάτι που να το αποδεικνύει! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για κινήσεις και αποφάσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο κοινωνικός και φιλικός σου περίγυρος θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς ότι και να κάνεις σήμερα δεν θέλεις να το κάνεις μόνος/η σου αλλά με παρέα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη σου να νιώσεις πως ανήκεις σε μια ομάδα! Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις, καθώς θα νιώσεις πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Οι ανάγκες σας πιθανό να είναι διαφορετικές σήμερα ή να έχει ο καθένας άλλες προτεραιότητες. Με διάλογο και θέληση θα βρεθεί λύση καθώς τα θέματα που θα προκύψουν θα είναι αποτέλεσμα παρεξηγήσεων.

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να φανεί πως παραμελείς το/τη σύντροφό σου για τους φίλους σου! Αν είσαι ελεύθερος/η αυτά που θα πεις σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να μη δώσουν τη σωστή εικόνα για εσένα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!