GOSSIP

Η Meghan Markle δεν διάλεξε τυχαία τα ρούχα που φόρεσε χθες [εικόνες]

Στη νέα της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, η Meghan ήταν στιλιστικά άψογη, αλλά ένα ρούχο πάνω της είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Αυτή ήταν και η πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την κρυφή (όπως αναφέρει η Daily Mail) βάπτισή της (έπρεπε να βαφτιστεί προτεστάντισα για να μπορέσει να παντρευτεί τον πρίγκιπα) και ή Meghan κατάφερε να αποσπάσει και πάλι διθυραμβικά σχόλια για αυτή την εμφάνισή της, (φορούσε ένα πολύ κομψό ένα navy παλτό με λευκή λεπτομέρεια στον γιακά και ένα λευκό πουλόβερ ζιβάγκο) που έγινε ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας για τις γυναίκες.

 Και όπως διαβάζουμε στο jenny.gr, το ζιβάγκο που φορούσε η Meghan είχε ένα συγκεκριμένο συμβολισμό, καθώς το ζευγάρι λανσάρει ένα νέο project που έχει σκοπό να εμπνεύσει μαθήτριες την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας -με το λευκό πουλόβερ της Markle να είναι μία στιλιστική αναγνώριση στο κίνημα των σουφραζετών, αφού το συγκεκριμένο χρώμα είναι συνδεδεμένο με το κίνημα και συμβολίζει την αντίσταση.

Το παλτό της 36χρονης μέλλουσας royal είναι ήδη sold out σε όλα τα νούμερα. Η ηθοποιός συνδύασε το look με ένα μαύρο παντελόνι Alexander Wang, γόβες Manolo Blahnik και τσάντα Altuzarra. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Harry και η Meghan συνάντησαν νεαρές γυναίκες σε ένα event του Stemettes στο Millennium Point, με σκοπό να τις ενθαρρύνουν να ακολουθήσουν καριέρες στην επιστήμη, τη τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Αυτό ήταν το τελευταίο κομμάτι των βασιλικών υποχρεώσεών τους μέχρι τον γάμο τους τον Μάιο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!