THE ANALYZER

Πάρτι σχολίων στο twitter για την "παντόφλα" που τρώνε σπίτι οι Διάσημοι

Μετά την αποκάλυψη που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πως οι άντρες της ομάδας της έχουν βάλει έναν άτυπο όρο να μην κάνουν παρέα με τις γυναίκες για να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, ο Μιχάλης Μουρούτσος προσπάθησε να κάνει διευκρινήσεις και το twitter πήρε φωτιά.

Θυμίζουμε πως η Σπυροπούλου είχε πει πως οι άντρες της ομάδας που είναι σε σχέση ή είναι παντρεμένοι από την αρχή του παιχνιδιού είχαν ξεκαθαρίσει πως θα πρέπει να κρατούν κάποιες αποστάσεις από τις γυναίκες της ομάδας και αυτή η αποκάλυψη σχολιάστηκε χθες αρνητικά από Κατερίνα και Ξένια.


Και επίσης θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει δεσμό με την περσινή παίκτρια του Survivor Λάουρα Νάργες και είναι και πατέρας ενός κοριτσιού που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και χθες ο χρυσός ολυμπιονίκης ακούστηκε να λέει:

"Εγώ εξέφρασα μια άποψη. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές, που μέσα από άλλες εκπομπές, μπορεί να πάρουν μια εικόνα μέσα από το Survivor και να μας δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσωπική μας ζωή… Εγώ προσωπικά ζητάω από όλες τις κοπέλες να μην έχω καμία στιγμή που θα είμαι μόνος μου στην παραλία και θα έρθει μια κοπέλα δίπλα μου να κάτσουμε μαζί και να μιλήσουμε για το οτιδήποτε.

Γιατί την ίδια εικόνα μπορεί να την πάρει κάποιος, να βάλει μια μουσική και να με κάνει ζευγάρι με την κάθε κοπέλα. Και πολλοί από εδώ μέσα είχαν την ίδια άποψη. Συγκεκριμένα, η Ξένια, η Όλγα, η Κατερίνα Χαλικιά, ο Στέλιος, ο Τσίλης.

Δεν το έκανα μόνο για τη Λάουρα αυτό, το έκανα και για το παιδί μου. Δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Θέλω να προστατεύω τη σχέση μου. Δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα. Δεν θέλω να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή".

Και στο twitter άρχισε το πάρτι. Δείτε μερικά από αυτά

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!