THE ANALYZER

Χαμός στην παραλία των Μαχητών για μια... πατάτα [βίντεο]

Λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, η ομάδα των Μαχητών φάνηκε να... διχάζεται με αφορμή μια πατάτα.

Η Μελίνα η οποία είχε φυλάξει πατάτες που είχε κερδίσει σε αγώνισμα των προηγούμενων ημερών, μετά τις κατηγορίες των συμπαικτών της πως η ίδια και ο Ηλίας τρώνε κρυφά από τους άλλους θέλησε να μοιραστεί την πατάτα της με όλους τους συμπαίκτες της. Μάλιστα η Μελίνα είπε στην κάμερα πως θεωρεί "ιστορίες για αγρίους" τα όσα λένε οι συμπαίκτες εις βάρος της.

Κάποιοι δέχτηκαν την προσφορά της Μελίνας, άλλοι πάλι όχι, ενώ ο Θοδωρής (ο οποίος αποδέχτηκε την πατάτα μετά από την επιμονή της Μελίνας) σχολίασε πως η Μαρίνα αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση επειδή θα ακολουθούσε αγώνισμα ασυλίας και ήθελε να καλοπιάσει τους συμπαίκτες της, ενώ και η Ντάρια αρνούνταν να δεχτεί την προσφορά φαγητού της Μελίνας και σχολίασε πως "αυτό που κάνεις δεν είναι ωραίο".


Η δε Μελίνα είπε ανοιχτά σε όλους πως την κατηγορούσαν πως τρώει κρυφά και τώρα που προσφέρει φαγητό δεν το καταδέχεται κανένας, ενώ μετά μιλώντας στην κάμερα κατηγόρησε κάποιους συμπαίκτες της (χωρίς να τους κατονομάσει) πως αρνήθηκαν τη δική της προσφορά, αλλά έπεσαν με τα μούτρα και έφαγαν το φακόρυζο της Ροδάνθης (η Ροδάνθη δεν θα αγωνίζονταν και δεν ήθελε να φάει γιατί ήταν άρρωστη).
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!