ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη θα ευνοήσει ιδιαίτερα τη διάθεση σου και θα σου δώσει ευκαιρίες για να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθημερινότητας. Μια επίσκεψη σε αγαπημένους σου συγγενείς ή μια ιδέα για μονοήμερη απόδραση παρέα με φίλους, θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου και είναι αυτό ακριβώς που θέλεις για σήμερα! Είναι εξίσου πιθανό να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή να κάνεις μια έρευνα προκειμένου να δεις τι υπάρχει στον τομέα που σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις πληροφορίες! Κάνε το η ημέρα σε ευνοεί!


Κανόνισε μια εκδρομή με το ταίρι σου άμεσα και αν δεν μπορείς σήμερα βάλε τη στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορείς να στηριχθείς στο επικοινωνιακό σου ταλέντο για να σπάσεις τον πάγο!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια συζήτηση με κοντινούς σου ανθρώπους ή μια φωτογραφία που θα πέσει στα χέρια σου θα γίνει η αφορμή να θυμηθείς περασμένα γεγονότα. Αυτό θα σε φέρει σε επαφή με τις αναμνήσεις σου και ίσως να αισθανθείς έξω από τα νερά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δημιουργεί γλυκόπικρα συναισθήματα καθώς σε καλεί να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου! Αν έχεις κάποια οικονομική δοσοληψία που σχετίζεται με τράπεζες, εφορία και το δημόσιο πρόσεξε καθώς χρειάζεσαι λογική σκέψη ώστε να μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς που δεν χωρούν σε τέτοια ζητήματα.

Σήμερα μπορεί να πάρεις τοις μετρητοίς ακόμα και μια πλάκα που θα σου κάνει το ταίρι σου και θα χρειαστεί να χαλαρώσεις και να μην είσαι έτοιμος/η για καβγά! Αν είσαι ελεύθερος/η η νύχτα θα είναι θερμή και είναι στο χέρι σου πόσο θερμή θα γίνει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δεν της αρέσουν καθόλου οι συγκρούσεις για αυτό και σε ωθεί να τις αποφύγεις πάση θυσία! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να γεφυρώσεις διαφορές που έχουν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους τις προηγούμενες ημέρες! Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η διπλωματία σου καθώς θα διαπιστώσεις πως είναι ένα χάρισμα μέσω του οποίου θα μπορέσεις να επιτύχεις αυτά που θέλεις χωρίς κόπο.

Σήμερα θα είσαι τόσο ανεκτικός/η με το ταίρι σου σε σημείο που εκείνο θα αρχίσει να ανησυχεί! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις την εργένικη ζωή ακόμα και αν δεν το πιστεύεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα φέρει μαζί της αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να αποτελούν ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά θα σε κουράσουν καθώς θα σε αναγκάσουν να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις σε μια τάξη! Μη ξεκινήσεις να εφευρίσκεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πάρεις μια παράταση. Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ένα νέο εργασιακό πρότζεκτ στο οποίο θα έχεις καθοριστικό ρόλο! Αυτό σίγουρα θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σου αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις!

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές σήμερα και αν δεν τις κρατήσεις μακριά από τη σχέση σου πιθανό να δημιουργηθούν μικρό εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με τις δουλειές σου και δεν θα καταφέρεις να δεις καθαρά τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και η ημέρα προμηνύεται πολύ καλή! Σήμερα θα προτιμήσεις να δώσεις έμφαση σε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ανθρώπους που σε γεμίζουν θετικά συναισθήματα. Επίλεξε να ασχοληθείς με μια δημιουργική δραστηριότητα καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μη μείνεις αδρανής και να διοχετεύσεις τα συναισθήματα σου! Ακόμα μπορείς να δεις τους αγαπημένους σου φίλους ή να κανονίσεις κάτι αποκλειστικά για εσένα και το/η σύντροφο σου! Οτιδήποτε και να κάνεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσεις μια όμορφη και χαλαρή ημέρα.

Ετοίμασε μια έκπληξη αποκλειστικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς χρειάζεσαι κάτι ξεχωριστό για να του δείξεις τα συναισθήματα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει προσπάθησε όμως να παραμείνεις προσγειωμένος/η!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες με τους δικούς σου καθώς θα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων για αυτό απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που τους αφορούν, παρά μόνο αν το κάνεις με λεπτό και διακριτικό χειρισμό! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την τάση για παράπονα σε περίπτωση που νιώσεις πως οι δικοί σου άνθρωποι δεν σε ακούνε! Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ευάλωτος/η και για αυτό θα κρατήσεις μια στάση άμυνας προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου. Μην διυλίζεις τον κώνωπα γιατί αν το κάνεις είναι σίγουρο πως όλο και κάτι θα βρεις να εκνευριστείς!

Η ευθιξία σου μπορεί να γίνει αφορμή να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου χωρίς να φταίει για αυτό θα πρέπει να είσαι χαλαρός/η μαζί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ήσυχα χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά να κάνει τη διαφορά!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, τις απόψεις σου και τα συναισθήματα σου καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της. Οι συναντήσεις και τα τηλέφωνα σε συγγενείς και γνωστούς θα αποτελέσουν το φαινόμενο της ημέρας και αυτό είναι κάτι που θα σου αρέσει καθώς βρίσκεσαι σε ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση. Αν το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και μια εξόρμηση στα μαγαζιά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να φύγεις με συγκεκριμένα χρήματα από το σπίτι καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς σε περιττές αγορές.

Μια βόλτα στα μαγαζιά με τον/τη σύντροφό σου θα τινάξει τις οικονομίες σας στον αέρα αν δεν είστε προσεκτικοί! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός συγγενικού σου προσώπου ή μέσω ενός γνωστού σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και τα οικονομικά σου θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις προκειμένου να δεις τι χρειάζεται να δώσεις και τι μπορεί να σου μείνει. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία  για να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσα από μια νέα δραστηριότητα ή μέσα από μια πολύ καλή συμφωνία! Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις και να διευθετήσεις είναι η τάση που θα έχεις να αλλάζεις γνώμη κάθε δύο δευτερόλεπτα καθώς αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα αν το κάνεις και σε οικονομικά ζητήματα.

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι ο άνθρωπος που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη και αυτό μπορεί να σε κάνει πιεστικό/η απέναντι του ακόμα και άθελα σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η προσοχή κάποιου/ας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου αλλά θα πρέπει να σκεφτείς αν όντως θέλεις να ξεκινήσει κάτι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή καθώς θα αλλάζεις γνώμη από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό θα δημιουργήσει απορία στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Είναι πολύ πιθανό το πρωί να ξυπνήσεις με διάθεση να αλλάξεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και να "συμμορφώσεις" ανθρώπους που σε έχουν εκνευρίσει αλλά τελικά όσο περνάει η ημέρα θα προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα! Η γνώμη σου θα αλλάζει συχνά σήμερα για αυτό απόφυγε να δώσεις μεγάλες υποσχέσεις κυρίως στους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου μιας και δεν πρόκειται να τις κρατήσεις!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα δυσκολευτεί να παρακολουθήσει τις ανάγκες σου καθώς θα έχουν την τάση να μεταβάλλονται από τη μια στιγμή στην άλλη! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε μια νέα γνωριμία καθώς μπορεί να δώσεις λάθος δείγματα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το πρωί η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσεις να αγχώνεσαι. Αιτία για αυτό θα είναι οι εμμονές που έχουν κατακλύσει το μυαλό σου και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Αν θέλεις να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας επίλεξε να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι συγκεκριμένο -ακόμα και αν αυτό είναι μια υποχρέωση ρουτίνας- καθώς με αυτό τον τρόπο θα κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο!

Σήμερα ακόμα και μια μικρή αφορμή από τον/τη σύντροφό σου θα πάρει διαστάσεις καθώς θα έχεις την τάση για υπερβολές. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην κάνεις σενάρια σχετικά με μια νέα γνωριμία καθώς θα εκνευριστείς άδικα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου και να τους πάρεις να πάτε για ένα καφέ καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον  Τοξότη θα ευνοήσει τις φιλικές συναντήσεις. Εκτός αυτού σήμερα είναι πιθανό να προκύψει και μια δραστηριότητα που θα χρειαστεί συλλογική προσπάθεια και αυτό θα είναι ένας καλός λόγος για να ενωθείτε ακόμα περισσότερο! Η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με φίλους, ομάδες και συλλογικές υποχρεώσεις καθώς αφενός θα σου φτιάξουν τη διάθεση και αφετέρου θα βρεις ευκαιρία να κάνεις νέες και πολύ χρήσιμες γνωριμίες.

Σήμερα μπορεί να έχεις κανονίσει να περάσεις το απόγευμα με φίλους σου όμως θα χρειαστεί να προνοήσεις και για τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξωστρεφής διάθεση σου θα σε βοηθήσει και σε αισθηματικά ζητήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική όσον αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δεν θα σου αφήσει περιθώρια να ασχοληθείς με κάτι άλλο πέραν από "θέματα καριέρας". Η ανάγκη σου να αποδείξεις τι αξίζεις θα είναι έντονη σήμερα και για αυτό θα εστιάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνεις πολλά βλέμματα να στραφούν επάνω σου είτε από ενδιαφέρον, είτε από περιέργεια για αυτί θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εκμεταλλευτείς την προσοχή των άλλων για να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου και όχι για να εμπλακείς σε πηγαδάκια στη δουλειά.

Σήμερα θα έχεις την προσοχή του/της συντρόφου σου αλλά εσύ θα σκέφτεσαι θέματα δουλειάς και αυτά θα είναι που θα μονοπωλήσουν και τη συζήτηση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε τα προσωπικά ζητήματα εκτός γραφείου.


Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!