MEN'S GUIDE

Η τέχνη της ωρολογοποιίας

Το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο Minute Repeater από την Jaeger-LeCoultre παρουσιάζει μια αυτόματη μηχανική κίνηση που ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες πολλών ειδημόνων.

Αυτή η νέα δημιουργία εντάσσεται στη συλλογή Master Grande Tradition, επιτομή της παράδοσης των ρολογιών τσέπης του 19ου αιώνα. Το Master Grande Tradition Minute Repeater διαμέτρου 39mm διέπεται εξ ολοκλήρου από τις αρχές της κομψότητας και της άνεσης, σημάδι της δύναμης που αποπνέει ένα κλασικό κομμάτι σαν κι αυτό.

Jaeger-LeCoultre και Minute Repeater, ένα αρμονικό ταίριασμα

Τα Minute Repeaters που κρούουν τον χρόνο με ένα μοναδικό μουσικό τρόπο, κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην κουλτούρα της ωρολογοποιίας. Ενσαρκώνουν την απόλυτη κομψότητα, σαγηνεύουν μέσω του δικού τους καναλιού: αυτού των συναισθημάτων. Ένας ισχυρός, σαφής και μελωδικός ήχος είναι ο απώτερος στόχος κάθε γνήσιου ωρολογοποιού. Η Jaeger-LeCoultre έχει δημιουργήσει  ένα κρυστάλλινο δίσκο με τετράγωνη τομή, κατασκευασμένο από ένα ειδικό μυστικό κράμα σαν ένα ενιαίο σύνολο, δημιουργώντας έτσι έναν εξαιρετικά πλούσιο ήχο.

Η πρόθεση πίσω από αυτό το νέο σχέδιο διέπεται τόσο από τις αισθητικές αναζητήσεις όσο και από την ανάγκη για διασφάλιση της λειτουργικότητας. Το The Master Grande Tradition Minute Repeater ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού αντί του παραδοσιακού συστήματος ολίσθησης. Μια ξεχωριστή βελτίωση στα κλασσικά Minute Repeaters είναι ότι το κουμπί είναι εφοδιασμένο με σύστημα ασφαλείας. Εάν το κουμπί πατηθεί συμπωματικώς όταν το Minute Repeater είναι σε δράση δεν επανεκκινείται, αποτρέποντας έτσι την οποιαδήποτε ζημία στην κίνηση. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται οποιοσδήποτε κίνδυνος, συχνά συνδεόμενος με αυτό τον τύπο επιπλοκών.

Λειτουργώντας με μια αυτόματη μηχανική κίνηση, αυτό το δημιούργημα διαθέτει ένα νέο βάρος ταλάντωσης που είναι επικαλυμμένο με ροζ χρυσό 22-καρατίων, το οποίο φέρει το λογότυπο του Οίκου και είναι διακοσμημένο με λεία αλλά και τραχιά τελειώματα, δίνοντας υφή στην εμφάνιση, ενώ παράλληλα διατηρεί την λάμψη της.

Θα το βρεις στα VE Very Exclusive στην Λευκωσία και την Λεμεσό – Τηλ: 22897361

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!