MEN'S GUIDE

To χέρι ενός άντρα προδίδει το μέγεθος του πέους του; Μύθος ή αλήθεια;

Πιθανά να έχετε ακούσει κάποιους να λένε πως οι άντρες με μεγάλες παλάμες (ή και μεγάλα πέλματα) έχουν και μεγάλο πέος. Τελικά αυτό είναι μύθος ή υπάρχει και κάποια δόση αλήθειας; Τι απαντά η επιστήμη.

Σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας The Sun, αναφέρεται πως οι ειδικοί πιστεύουν πως δεν είναι το ίδιο το χέρι (ούτε το μέγεθος ή το μήκος της ίδια της παλάμης) που προδίδει κάτι για την σεξουαλικότητα ενός άντρα, αλλά το μήκος των δαχτύλων του, και συγκεριμένα το μήκος του παράμεσου. Σύμφωνα με ερευνητές αν ο παράμεσος σου είναι μακρύτερος από τον δείκτη σου είναι πιθανότερο όχι μόνο να έχεις μεγάλο πέος, αλλά και να είσαι γοητευτικός και αθλητικός τύπος!

Ο Dr. Carl Pintzka, καθηγητής στο νορβηγικό πανεπιστήμιο της Επιστήμης και Τεχνολογίας πραγματοποίησε μία μελέτη η οποία έδειξε ότι οι άντρες με μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης 9η ανδρική ορμόνη) είχαν μακρύτερους παράμεσους απ’ότι δείκτες.

Ο Pintzka εντόπισε τη σύνδεση μεταξύ του μακρύτερου παράμεσου και καλύτερων σωματικών και αθλητικών αποδόσεων, ενώ οι άντρες με χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και κοντύτερους παράμεσους ήταν καλύτεροι σε πράξεις που σχετίζονταν με τη μνήμη, όπως το να θυμούνται λίστες με λέξεις.

Παρ’όλα αυτά, τα νέα για εκείνους με μακρύτερο παράμεσο δεν είναι μόνο ευχάριστα, αφού όπως έχουν δείξει και άλλες μελέτες, τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να σημαίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες για καρκίνο του προστάτη, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, αυτισμό και σύνδρομο Tourette.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!