THE ANALYZER

Χαμός στους Μαχητές: Μελίνα και Ηλίας δέχτηκαν τα πυρά όλων [βίντεο]

Αναμφίβολα η Μελίνα και ο Ηλίας, αγωνιστικά είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Φαίνεται όμως πως η συμπεριφορά τους στην παραλία της ομάδας τους έχει εκνευρίσει τους συμπαίκτες τους.

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, είδαμε να επικρατεί μεγάλη ένταση στην παραλία των Μαχητών, με την Μελίνα και τον Ηλία να δέχονται τα πυρά των συμπαικτών τους, που τους κατηγορούν πως τρώνε κρυφά φαγητό.


Η Ροδάνθη ακούστηκε να λέει πως το έχει δει  με τα ίδια της τα μάτια (να τρώνε ο Ηλίας και η Μελίνα κρυφά φαγητο) προκαλώντας την αντίδραση του Ηλία και της Μελίνας, και μετά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας: ο Θοδωρής, ο Νικόλας, η Ντάρια, ο Κώστας, ο Χάρης ακόμα και η Βιργινία επίσης είπαν πως επίσης πιστεύουν πως αυτό που είπε η Ροδάνθη όντως συμβαίνει και πως έχουν δει και αυτοί περίεργη συμπεριφορά του Ηλία και της Μελίνας.

Ο Ηλίας έγινε έξαλλος και φώναζε πως σε κανένα δεν επιτρέπει να τον αποκαλεί "κλέφτη", ενώ η Μελίνα έλεγε πως την ενοχλεί που κανείς από τους συμπαίκτες της δεν πήγε τόσο καιρό να της πει από μόνος του πως έχει πρόβλημα μαζί της και όλοι μαζί της κάνουν επίθεση, κάτι που επανέλαβε και στον Σάκη λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος.


Ο δε Θοδωρής ανταπάντησε πως και αυτοί όταν στο Συμβούλιο μίλησαν αρνητικά για τον Νικόλα δεν του είχαν πει κάτι από πριν.


Δείτε το βίντεο που δείχνει το χαμό που επικράτησε στην παραλία των Μαχητών πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Βέβαια η ένταση δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας των Μαχητών στο αγώνισμα,αφού τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με 10-8.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!