GOSSIP

Ποιο τραγούδι του χαρακτήρισε "προφητικό" ο Ηλίας Βρεττός; [βίντεο]

Χθες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο διάσημος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, μετά από πολυήμερη νοσηλεία και πολλαπλά χειρουργεία για την αποκατάσταση των τραυμάτων του μετά το σοβαρό τροχαίο, που λίγο έλειψε να του αφαιρέσει τη ζωή.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και μεταξύ άλλων ακούστηκε να περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε:  "Μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο στη λεκάνη είναι θαύμα που στέκομαι όρθιος, όπως και ότι σώθηκα. Οτιδήποτε άλλο από το ότι είμαι ζωντανός και σας μιλάω είναι πολύ πιο κάτω από τη λίστα των προτεραιοτήτων μου. Αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα μιλούσαμε τώρα. Ήταν πολύ άσχημο το τρακάρισμα και κρατήθηκα μέσα στο αμάξι. Αν δεν φορούσαμε ζώνη θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ήταν μαγκωμένα τα πόδια μου στις λαμαρίνες. Ταυτόχρονα όπως ήμουν εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να κουνήσω χέρια, δεν μπορούσα να κουνήσω πόδια και ταυτόχρονα έκανα και εμετό".


Και παράλληλα με νέες αναρτήσεις του στο Instagram, ο Ηλίας Βρεττός αρχικά δήλωσε πως "Δεν έχω ξανανιώσει πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου...!!!" και στην πορεία αποκάλυψε πως θεωρεί "προφητικό" το τραγούδι του "Φώναξέ Με" και θέλησε και πάλι να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν γράφοντας: 


"Το τραγούδι μου σχεδόν προφητικό...
Μόνο που δεν μπορούσα να φανταστώ πως αυτός που θα φώναζε, θα ήμουν εγώ...
Εγώ «σας φώναξα» κι εσείς «ήρθατε» δίπλα μου!
«Καμία απόσταση μακριά δεν σας κράτησε» για να γίνετε ο «φύλακας άγγελός» μου μέχρι που «μείνατε ήσυχοι» πως θα «είμαι εγώ καλά»...
«Ακόμα μια φορά...» λοιπόν... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..."


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!