VIRAL

O Jimmy Kimmel άνοιξε τα Όσκαρ με έναν απολαυστικό μονόλογο [βίντεο]

O δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής Jimmy Kimmel ήταν και φέτος οικοδεσπότης της 90ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ και κατάφερε ξανά να κλέψει τις εντυπώσεις με το χιούμορ του.

Στον καθιερωμένο μονόλογο που σηματοδοτεί την έναρξη της λαμπερής τελετής, ο Jimmy δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.


Ξεκίνησε με το να κάνει πλάκα για την περσινή επική γκάφα που έκαναν οι διοργανωτές των Όσκαρ ανακοινώνοντας λάθος όνομα στο βραβείο καλύτερης ταινίας και ο Jimmy είπε προς τους φετινούς υποψήφιους άμα ακούσουν το όνομά τους να μην σηκωθούν αμέσως από τη θέση τους... "δώστε μας λίγο χρόνο" είπε όλο νόημα ο Kimmel και συνέχισε με το να λέει αστειευόμενος πως πέρυσι οι διοργανωτές του ζήτησαν να κάνει πλάκα με τους υποψήφιους, αυτός αρνήθηκε και τελικά οι διοργανωτές έστησαν μόνοι τους αυτή την "κωμωδία"! 


Στην πορεία φυσικά αναφέρθηκε στα κινήματα Time's Up και Me Too και στο σκάνδαλο με τον Harvey Weisntein (μίλησε για την απομάκρυνσή του από την Ακαδημία), ενώ έκανε πλάκα και με το ίδιο το χρυσό αγαλματίδιο λέγοντας: "Ο Όσκαρ είναι ο πιο αγαπητός άνδρας στο Χόλιγουντ γιατί κρατάει τα χέρια του σε σημείο που τα βλέπεις, δεν λέει ποτέ κάτι προσβλητικό και πάνω από όλα δεν έχει πέος!  


Επίσης, μεταξύ άλλων, αστειεύτηκε με τον αριθμό ρεκόρ των υποψηφιοτήτων της Meryl Streep (έφτασε τις 21!) και ο Jimmy είπε πως "από το 1977 που ξεκίνησε η καριέρα της το μεγαλύτερο διάστημα που δεν ήταν υποψήφια για Όσκαρ ήταν από το 1992 μέχρι το 1995 και τότε ήταν στη φυλακή!".


Δείτε ολόκληρο τον απολαυστικό μονόλογο του Jimmy στο ακόλουθο βίντεο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!