ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 4 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τους ανθρώπους γύρω σου αλλά με προσοχή καθώς οι στενές επαφές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα σε εκνευρίσουν σήμερα καθώς θα σου δώσουν αφορμές για διαφωνίες και εντάσεις. Η αλήθεια είναι πως κι εσύ περιμένεις τέτοιου είδους αφορμές καθώς κάπου πρέπει να εκτονωθείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό αλλά το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα κάνει το "θαύμα" του! Οι εντάσεις και οι ανακατατάξεις σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες είναι πολύ πιθανές καθώς αν ψάχνεις αφορμή σίγουρα θα τη βρεις. Καλύτερα να μετρήσεις μέχρι το δέκα και να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γιατί θα τα κάνει χειρότερα, κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

Σήμερα θα είσαι απόλυτος/η με το ταίρι σου και να ξέρεις πως δεν θα βρεις το δίκιο σου με τον τρόπο που προσπαθείς να το βρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δες μια νέα γνωριμία χαλαρά και όχι σαν ζήτημα ζωής και θανάτου ώστε να μην κάνεις "λάθη".

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εργασιακές, οικογενειακές αλλά και προσωπικές υποχρεώσεις βρίσκονται στη σειρά και σήμερα προκειμένου να τις επιλύσεις με αποτέλεσμα να σε αποσυντονίζουν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα δημιουργήσει ένα διάχυτο εκνευρισμό που θα γίνει εμφανής και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μη δείξεις τον εκνευρισμό σου καθώς αυτό θα σε κάνει να χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Σήμερα είναι πιθανό να τα βάλεις και με το ταίρι σου ακόμα και αν εκείνο δε φταίει σε κάτι και θα πρέπει να φερθείς με σύνεση! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς η προσέγγιση θα είναι λίγο "άτσαλη"!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλη μία ημέρα που είσαι ευνοημένος/η καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και μπορεί να μην τρέχεις ανέμελος/η στα λιβάδια αλλά σίγουρα έχεις ένα προβάδισμα να περάσεις πολύ καλύτερα από τους υπόλοιπους! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου λόγω της τάσης σου να γίνεις απόλυτος/η. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφήσεις τους φίλους αλλά και τον/την σύντροφό σου να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις για θέματα που τους απασχολούν.

Σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά κτητικός/η με το ταίρι σου και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν θα το χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε το χαμόγελο σου ακόμα και αν κάτι δεν πάει όπως ακριβώς το έχεις στο μυαλό σου καθώς μπορεί να είναι ένα τεστ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο Ζυγό και σε καλεί να επιλύσεις θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Βέβαια θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η κατά την επίλυση τους καθώς μπορεί να χάσεις τελικά τη ψυχραιμία σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πιθανό να σου δημιουργήσει την επιθυμία να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις ακόμα και αν χρειαστεί να ξεκινήσεις τις διαταγές! Προτίμησε το διάλογο καθώς είναι πολύτιμος και θα σε σώσει από εντάσεις!

Σήμερα είναι πιθανό να παρασυρθείς και να εκτονώσεις τα νεύρα που σου έχουν προκαλέσει άλλοι στο/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορείς να φανείς πιεστικός/η προς αυτόν/ην που θέλεις και θα το κάνεις ακόμα και άθελα σου.

 

ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα έχει κίνηση καθώς οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καλά κρατούν και σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τους ανθρώπους γύρω σου αλλά με προσοχή καθώς οι στενές επαφές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αιτία για αυτό θα είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που θα δημιουργήσει θερμό κλίμα λόγω φανατισμού! Συγκεκριμένα ο τρόπος που θα υποστηρίζεις τις απόψεις σου δεν θα βρει ανταπόκριση στους γύρω σου και θα σε κάνει σκληρό/η και απόλυτο/η. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες για κάτι τέτοιο προσπάθησε να αποφύγεις θέματα που ξέρεις πως "καίνε".

Σήμερα ενδέχεται να πάρεις μια διαφωνία με το ταίρι σου πολύ προσωπικά καθώς στην πραγματικότητα δεν θα δεχτείς εύκολα γνώμη αντίθετη από τη δική σου. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις στενές επαφές με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει αν δεν μπορέσεις να είσαι χαλαρός/η!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά θέματα και οτιδήποτε έχει σχέση με λογαριασμούς, διευθετήσεις και τράπεζες εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα. Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σου προκαλεί ανησυχίες σχετικές με το πορτοφόλι σου και όσο πιο ανήσυχος/η γίνεσαι τόσο περισσότερο θα γαντζωθείς από αυτά που σου ανήκουν. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με αφορμή οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην δώσεις αφορμή για κάτι τέτοιο καθώς μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη κάποιας οικονομικής συμφωνίας.

Το ταίρι σου θα είναι βαρόμετρο για την αυτοπεποίθηση σου σήμερα για αυτό μπορεί να γίνεις κτητικός/η προκειμένου να νιώσεις πως σου ανήκει. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί με το δικό της ρυθμό και μην πιέσεις καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί κυκλοθυμικές τάσεις και τα αποτελέσματα αυτών θα τα αντιληφθούν οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι τους καθώς η ημέρα ευνοεί παρεξηγήσεις. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει "εμπλοκές" σε σχέσεις και συνεργασίες. Αιτία θα είναι ο εκνευρισμός που θα δημιουργηθεί καθώς και η αίσθηση πως οι άλλοι σε πιέζουν. Προσπάθησε να ανακτήσεις τη διπλωματία σου προκειμένου να αποφύγεις κάποιο επεισόδιο.

Οι διαφωνίες με τον/την σύντροφό σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά σου αν πάρουν διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να είσαι χαλαρός/η προκειμένου να καταφέρεις να κερδίσεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανησυχίες σου θα είναι έντονες και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό αναμοχλεύει ζητήματα του παρελθόντος αλλά και οτιδήποτε μπορεί να σε ανησυχήσει. Η ημέρα δεν θα είναι η καλύτερη για τη διάθεση σου για αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι προκειμένου να μην αφήνεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε έχει κουράσει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς σήμερα θα νιώθεις πως όλα σε κουράζουν χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο.

Σήμερα θα γίνεις αρκετά κτητικός/η με τον/την σύντροφό σου καθώς λόγια τρίτων θα σε βάλουν σε σκέψεις, όμως καλύτερα να μην κάνεις υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην είσαι καχύποπτος/η με όλους και όλα χωρίς λόγο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλικές συναθροίσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους από συλλόγους και ομάδες που δραστηριοποιείσαι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα καθώς η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η σήμερα καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πιθανό σενάριο. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  το απόγευμα και θα δημιουργήσει διαφωνίες που θα ξεκινήσουν με αφορμή τις ιδέες και τις απόψεις σου. Προσπάθησε να δεχτείς πως υπάρχουν και άλλες απόψεις διαφορετικές από τις δικές σου από ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα όχι λάθος αλλά από διαφορετική οπτική γωνία.

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να μην είναι τόσο υποστηρικτικό μαζί σου όσο περιμένεις αλλά μήπως και εσύ έχεις υπερβολικές προσδοκίες; Αν είσαι ελεύθερος/η οι διαφορετικές απόψεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με το αντικείμενο του πόθου σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα σε απασχολούν έντονα και σήμερα καθώς έχεις στο μυαλό σου σχέδια και φιλοδοξίες που προσπαθείς να βρεις τρόπο να τις πραγματοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σου δημιουργεί επεκτατικές διαθέσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και την ανάγκη να επιτύχεις με κάθε κόστος. Αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει μια γενικότερη ένταση στη δουλειά. Προσπάθησε να κατανικήσεις την ανάγκη σου να επιβάλλεις τη γνώμη σου στους άλλους και μην πιστέψεις πως υπάρχουν εύκολες λύσεις για να ξεχωρίσεις, παρά μόνο δουλειά και πείσμα. 

Σήμερα θα προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου πως έχεις δίκιο και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν θα είναι εύκολο κυρίως αν χρησιμοποιήσεις μεθόδους πίεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις επίδειξη ισχύος σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει αλλά συναισθημάτων!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ψάξεις να βρεις τρόπο να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σε ευχαριστούν αποφεύγοντας οτιδήποτε πιεστικό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί τις νέες πληροφορίες και την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα ανάψει τα αίματα καθώς οι συζητήσεις θα γίνουν αφορμές για να διασταυρώσεις τα ξίφη σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς οι διαφορετικές αντιλήψεις είναι μια καλή ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις και όχι για φασαρίες.

Προστάτεψε τη σχέση σου από τρίτα πρόσωπα καθώς μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου ακόμα και άθελα τους. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τον τρόπο που θα προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις καθώς μπορεί να είναι λίγο απότομος!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να ψάχνεις να βρεις το λάθος στους ανθρώπους γύρω σου αλλά και στις σκέψεις σου προκειμένου να έχεις αφορμή για να εκνευριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί αφορμές για να ξαναθυμηθείς περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα γεγονότα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  το απόγευμα θα σου δημιουργήσει ευκαιρίες που αφορούν οικονομικά ζητήματα αλλά μπορεί να έχουν παγίδες. Πριν βιαστείς να τις αρπάξεις δες το τίμημα που υπάρχει καθώς μπορεί να είναι μεγάλο.

Σήμερα θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου προκειμένου να "ξυπνήσετε" καθώς θα την ταυτίσεις με το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η μην παίξεις "βρώμικα" για να κατακτήσεις αυτόν/ην που θέλεις γιατί θα μαθευτεί!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!