GOSSIP

H Kim Kardashian ετοιμάζει νέα εκπομπή στο Facebook με παιδιά και φάρσες

Πολυάσχολη είναι η Kim Kardashian, αφού εκτός από το τηλεοπτικό ριάλιτι των Kardashians και την εκπομπή της με θέμα την ομορφιά και το μακιγιάζ, τώρα ανακοίνωσε πως σύντομα θα παρουσιάσει ένα νέο  σόου με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Η ίδια μιλώντας στο Associated Press εξήγησε πως η ιδέα για το νέο σόου της γεννήθηκε παρατηρώντας τα δικά της παιδιά (πλέον έχει 3) και είπε "ξέρω από προσωπική εμπειρία πως τα παιδιά είναι πολύ σοφά παρά το νεαρό της ηλικίας τους και σκέφτονται τα πιο τρελά πράγματα, οπότε σκεφτείτε πόσο αστείο θα είναι να αφήσεις τα παιδιά να παίρνουν όλες τις αποφάσεις".


Η Kim έσπευσε μέσω social media να αποκαλύψει πως η εκπομπή θα λέγεται "You Kiddin’ Me" και σε αυτή θα εμφανίζονται τα παιδιά διάφορων celebrities . Στο νέο σόου τα παιδιά θα κάνουν κουμάντο και οι διάσημοι γονείς τους θα πρέπει να ακολουθούν όλες τους τις οδηγίες και να εκτελούν τις εντολές τους.

Το νέο σόου της Kim θα γίνει σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Lionsgate και θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Facebook Watch.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!