ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 2 Μαρτίου 2018

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα φέρει στο προσκήνιο  λάθη, πάθη, ερωτικά απωθημένα και έντονα συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να χάσεις την ενέργεια σου. Σήμερα θα βλέπεις ακόμα και την πιο μικρή δουλειά σαν κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς ο οργανισμός σου θα διαμαρτυρηθεί για την κούραση που έχει περάσει κατά καιρούς. Αν πρέπει να ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα έλεγξε τα δυο φορές καθώς τα πρακτικά θέματα δεν θα είναι το φόρτε σου σήμερα. Κάνε μερικές ώρες ξεκούρασης δώρο στον εαυτό σου και θα σε ευγνωμονεί.

Το ταίρι σου μπορεί να έχει άλλα σχέδια για εσάς σήμερα αλλά αν νιώθεις κουρασμένος/η καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει πολλές προσδοκίες, κράτησε μικρό καλάθι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να το ρίξεις έξω και μάλιστα να χάσεις και το μέτρο! Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να μην αγχωθείς για τίποτα και να περάσεις όλη την ημέρα αν είναι δυνατόν με φίλους κάνοντας βόλτες! Η ευχή σου είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ημέρα ευνοεί τις πλάνες, τα αισθηματικά παραμύθια που κρύβουν δράκους και τις καταχρήσεις!

Σήμερα ενδέχεται να πεις μερικές ανακρίβειες προκειμένου να καλύψεις κάτι που θέλεις προς τον/τη σύντροφό σου όμως αυτό έχει ένα βαθμό ρίσκου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε γεμίσει με προσδοκίες αλλά καλό θα ήταν να παραμείνεις ρεαλιστής/στρια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις συναισθηματικό καταφύγιο καθώς θα νιώθεις ένα αίσθημα ανασφάλειας. Είναι πιθανό να παραμείνεις στο σπίτι περισσότερες ώρες από αυτό που συνηθίζεις καθώς δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές που σε περιμένουν. Ακόμα είναι πιθανό να επενδύσεις στις σχέσεις με τους ανθρώπους της οικογένειας σου καθώς όταν είσαι μαζί τους θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να γίνεις υπερπροστατευτικός/η και αυτό να δημιουργήσει δυσφορία.

Μια διαφωνία με το ταίρι σου θα πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς η αλήθεια είναι πως εσύ έχεις μεγάλες προσδοκίες από εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να σε παραπλανήσουν σήμερα για αυτό κράτησε μικρό καλάθι σε υπερβολές που μπορεί να ακούσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου σε σημείο εμμονής! Είναι πιθανό τα νέα τους να σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο και να κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Σήμερα θα ακούσεις πολλά, όμως δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Επίλεξε να φιλτράρεις αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου καθώς θα υπάρξουν προσπάθειες παραπλάνησης με αποτέλεσμα να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

Προφύλαξε τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σας πράγματα που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η και ακούσεις πολλά κεράσια κράτησε μικρό καλάθι καθώς ο θυμόσοφος λαός μας κάτι γνωρίζει παραπάνω!

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε οικονομικά ζητήματα και θα είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις.  Απόφυγε νέα ανοίγματα, συμφωνίες και οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου καθώς μπορεί να πέσεις σε λάθη λόγω εσφαλμένων εκτιμήσεων. Από την άλλη προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος προκειμένου να μην τις κουβαλάς μαζί σου και τις διαιωνίζεις. Η ημέρα είναι αποτρεπτική για οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα αλλά θα βοηθητική για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος.

Το ταίρι σου θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια όμως η ασφάλεια θα είναι καλύτερο να πηγάζει από εσένα και από την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα καθώς θα προσπαθήσουν να σε μπερδέψουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο δικό σου άξονα με το φεγγάρι να δεσπόζει στο ζώδιό σου, θα σου προκαλέσει συναισθηματική φόρτιση. Αυτό θα γίνει αμέσως εμφανές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς μπορεί να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου και να τους επιρρίψεις ευθύνες για τα πάντα! Προσπάθησε να μην χάσεις την τετράγωνη. λογική σου σκέψη για την οποία φημίζεσαι, καθώς η ημέρα θα έχει εμπόδια που θα σε παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα μπορεί να πιστεύεις πως το ταίρι σου σε έχει ανάγκη αλλά η προκλητική συμπεριφορά σου θα σε εκπλήξει δυσάρεστα για αυτό μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου πει πολλά, καλύτερα να δώσεις βάση σε αυτά που θα κάνει!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν στο φως συναισθήματα, ανησυχίες, σκέψεις και βαθύτερες ανάγκες σου. Το "δημιουργικό χάος" που θα επικρατήσει στο μυαλό σου θα σου προκαλέσει απώλεια ενέργειας καθώς θα διαθέσεις τα αποθέματα της στις σκέψεις σου! Η ημέρα δεν ευνοεί τελεσίδικες αποφάσεις αλλά ούτε καν εκτιμήσεις σε σημαντικά ζητήματα που έχεις καθώς το πιο πιθανό είναι να δράσεις εσφαλμένα. Ιδιαίτερη προσοχή και σε κάποιο φιλικό ζήτημα αν δεν θέλεις να μπερδευτούν τα πράγματα.

Σήμερα θα προτιμήσεις τη φαντασία από την πραγματικότητα και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να προσέχεις τα αισθηματικά ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με φίλους σου ή με κάποια ομάδα στην οποία έχεις ενεργό ρόλο. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντυπώσεις είτε από είτε προς εσένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό θα μπερδέψει αρκετά τα πράγματα. Μην αποφασίσεις για σημαντικά ζητήματα και κράτησε αποστάσεις από οτιδήποτε σου ακούγεται πολύ καλό. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και σε οικονομικά θέματα καθώς μια κίνηση σου μπορεί να σε ζημιώσει.

Σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις ανάμεσα σε φιλικά και αισθηματικά ζητήματα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν μπερδέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος/η σου μπορεί να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης σχετικά με μια πρόσφατη γνωριμία και τελικά να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και θα σε ωθήσει να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να ασχοληθείς αποκλειστικά με το παρόν. Βέβαια θα πρέπει να είσαι απόλυτα προσεκτικός/η με οτιδήποτε και αν αποφασίσεις καθώς η ημέρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις, τις παρανοήσεις και τις ασάφειες. Απόφυγε να δείξεις εμπιστοσύνη και σε κάποιο νέο πρόσωπο που έχει έρθει στη δουλειά η σε πρόσωπα που οι μεταξύ σας σχέσεις είναι καθαρά επαγγελματικές αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα αναμειχθείς κάπου που δεν επιθυμείς.

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να αλλάξει κάποια απόφαση σου και θα πρέπει να έχεις λογικά επιχειρήματα προκειμένου να το αντικρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εμπλέξεις επαγγελματικές γνωριμίες και σχέσεις με αισθηματικά ζητήματα ακόμα και αν αυτές σου αποπνέουν εμπιστοσύνη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σε ταξιδέψει σε μέρη που επιθυμείς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φύγεις! Είτε τα καταφέρεις είτε έχεις ήδη κλείσει ένα ταξίδι, πρόσεξε καθώς θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και ενδέχεται να ξεχάσεις πράγματα ή να σου διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Σήμερα είναι πιθανό να συναντήσεις και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που θα σου μεταφέρουν νέα! Πρόσεξε καθώς υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτά που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις για αυτό κράτησε ουδέτερη στάση.

Σήμερα εσύ και το ταίρι σου θα έχετε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μην τραβήξεις το σχοινί. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία συνοδεύεται από έντονο παρασκήνιο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα φέρει στο προσκήνιο  λάθη, πάθη, ερωτικά απωθημένα και έντονα συναισθήματα. Θα χρειαστεί να ακούσεις τον εαυτό σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου προκειμένου να καταφέρεις να διευθετήσεις όλα αυτά που κυκλοφορούν μέσα σου και σε αναστατώνουν. Αυτό σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς θα αναγκαστείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με τον ίδιο σου τον εαυτό και με αλήθειες που σε ξεβολεύουν. Κάνε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα τώρα αν θέλεις να προχωρήσεις με θέματα που αφορούν το εδώ και τώρα.

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ερωτικός/η και σε περιμένει μια νύχτα πάθους με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σου δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες όμως είναι στο χέρι σου να αποφύγεις τις παγίδες...

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονά σου με τον Ήλιο από το ζώδιό σου να φωτίζει τη Σελήνη του στην Παρθένο, θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις με τους αγαπημένους σου άλλους. Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρατήσεις την ορθή σου κρίση καθώς θα δημιουργηθεί ένα θόλο τοπίο που δεν θα σε αφήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε που θα δείξεις την εμπιστοσύνη σου καθώς τα φαινόμενα απατούν. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να ξεκινήματα για αυτό καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις και να μην κάνεις την αρχή σε οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσένα, κυρίως αν αφορά κάτι επαγγελματικό.

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και από εσένα και προς εσένα για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μείνε μακριά από υπερβολές και μεγάλα ωραία λόγια!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!