ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 1 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι ευνοϊκή για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που παίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις κάποιες από τις εκκρεμότητες που έχεις και σχετίζονται με θέματα ρουτίνας. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι εξαιρετική για να λειτουργήσεις με πειθαρχία και πρόγραμμα και να ξεφορτωθείς ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Είναι πιθανό να προκύψουν και έκτακτα ζητήματα εκτός προγράμματος αλλά θα πρέπει να τα ιεραρχήσεις και να ασχοληθείς με τα πιο σημαντικά πρώτα.

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι αρκετά κουρασμένος/η και αυτό σίγουρα δεν θα είναι ευνοϊκό για τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη για πολλά. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε την ξεκούραση καθώς η κούραση θα σου προκαλέσει εκνευρισμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα γίνεις πιο εξωστρεφής καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε βοηθήσει σε αυτό. Τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να είχες αρκετά ζητήματα ανοιχτά που δεν σου άφηναν χρόνο για να ασχοληθείς με εσένα και με αυτά που ήθελες. Η ημέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις παρέα με το/η σύντροφό σου, να κανονίσεις μια συνάντηση με φίλους σου, να φλερτάρεις ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι σου! Οτιδήποτε και να κάνεις θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να καλομάθεις τον εαυτό σου!

Ετοίμασε μια έκπληξη στον/τη σύντροφό σου και θα δεις πως η ημέρα θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία, έναν έρωτα ή μια εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα που παραμένει ανοικτό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σου για σκέψη και περισυλλογή θα είναι έντονη σήμερα για αυτό θα προτιμήσεις το καταφύγιο του σπιτιού σου καθώς εκεί θα νιώσεις συναισθηματική ηρεμία. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε κάνει υπερευαίσθητο/η και έτοιμο/η για παρεξηγήσεις. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να ανατρέχεις σε παλαιά γεγονότα που είχες αδικηθεί προκειμένου να αιτιολογήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση. Αν το αποφύγεις τότε θα καταφέρεις να περάσεις μια όμορφη ημέρα στο σπίτι παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους!
 

Σήμερα προτίμησε να μείνεις εντός οικίας με τον/τη σύντροφό σου καθώς έχετε ανάγκη να περάσετε χρόνο μαζί μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να κάνεις μια συναισθηματική υπερβολή σε κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, μια συνάντηση με ένα γείτονα ή μια πρόταση για καφέ από κάποιον που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ευνοεί τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής. Αν έχεις κανονίσει να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τις αγορές σου καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς. Αν ανησυχείς πως δεν θα τα καταφέρεις τότε βγες με συγκεκριμένα χρήματα από το σπίτι για να μην μπεις σε πειρασμό.

Ένα κάλεσμα από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο είναι πολύ πιθανό σενάριο σήμερα και μια καλή ευκαιρία να πάρεις και το ταίρι σου μαζί! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α από το περιβάλλον σου μπορεί να γίνει ο ενδιάμεσος για να γνωρίσεις αυτόν/ην που θέλεις!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα νιώθεις μια γενικότερη ανασφάλεια ακόμα και αν δεν μπορείς να την αιτιολογήσεις με αποτέλεσμα να είσαι σκεπτικός/η και πιθανό απόμακρος/η με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη να νιώσεις συναισθηματικά και υλικά ασφαλής. Αν καταφέρεις να δεις και να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, υποχρεώσεις και θέματα με τράπεζες ή το δημόσιο τότε θα καταφέρεις να κάνεις μια καλή αρχή για να νιώσεις ξανά σιγουριά!

Σήμερα μπορεί να έχεις αμφιβολίες για οτιδήποτε σου πει το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σας χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην περιμένεις στη γωνία προκειμένου να ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις για κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φροντίσει να τραβήξεις την προσοχή και να κερδίσεις το ενδιαφέρον των προσώπων που θα βρεθούν δίπλα σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό οι προθέσεις σου να παρεξηγηθούν καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο. Ένα ζήτημα με κάποιο συνεργάτη σου ή τον/τη σύντροφό σου θα έρθει στο προσκήνιο προκειμένου να λυθεί. Προσπάθησε να μη φερθείς εγωκεντρικά καθώς θα έχεις αυτή την τάση ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα θα λύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βρεις μια κοινή λύση σε οτιδήποτε και να συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα του αφήσεις χώρο να πει τη γνώμη του. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα μπορέσει να εξελιχθεί αν δεν μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον με δικά σου κατορθώματα!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο επικοινωνιακός/η και θα προτιμήσεις να μείνεις παρέα με τις σκέψεις σου και κανέναν άλλο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει ανησυχία με αποτέλεσμα η καχυποψία σου να αρχίσει να ανεβαίνει. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα αλλά εσύ σήμερα μπορεί να το παρακάνεις καθώς τα λάθη και οι ιστορίες του παρελθόντος δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς το παρόν αλλά ούτε και το μέλλον. Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς οι αποστάσεις που θα κρατήσεις ακόμα και από αγαπημένα σου πρόσωπα θα κάνουν εντύπωση!

Απόφυγε να μπλέξεις ζητήματα του παρελθόντος με το παρόν καθώς θα νευριάσεις και θα την πληρώσει ο άμαχος πληθυσμός δηλαδή το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα μπορέσει να εξελιχθεί μόνο αν δεν είσαι καχύποπτος/η χωρίς λόγο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμα σου θα βρεις χρόνο για να δεις τους φίλους σου, να ασχοληθείς με κάποιο εθελοντικό έργο ή να πάρεις μέρος σε μια συλλογική δραστηριότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι ευνοϊκή για οτιδήποτε περικλείει φίλους και ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά γνωρίσματα! Μην απορήσεις εάν γίνεις και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θα είσαι εξωστρεφής και η ψυχή της παρέας! Μην πάρεις αψήφιστα νέες γνωριμίες καθώς θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου!

Σήμερα θα χρειαστεί να συνδυάσεις σε μια παρέα τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περισσότεροι βρεθείτε τόσο καλύτερα θα περάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α φίλος/η σου δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το πως φαίνεσαι στους άλλους ιδιαίτερα στους ανθρώπους που σας συνδέουν επαγγελματικοί δεσμοί για αυτό και θα μειώσεις προσωρινά τον αυθορμητισμό σου! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη για κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση. Θα διαπιστώσεις πως οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον για αυτό προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις καθώς η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για αυτά!

Το ταίρι σου θα είναι η κινητήριος δύναμη σου σε όλα ακόμα και σε επαγγελματικά ζητήματα για αυτό και αυτά θα μονοπωλήσουν τον κοινό σας χρόνο . Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει και δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να φέρεις εις πέρας οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και μπορεί να μην σε προτρέπει να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις, σε προτρέπει όμως να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις. Ένα πολιτιστικό δρώμενο, μια συνάντηση με συγγενικά σου πρόσωπα ακόμα και μια μεγάλη βόλτα είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας! Μην ανησυχείς, τελικά θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να περάσεις μια όμορφη ημέρα!
 

Ετοίμασε μια μικρή απόδραση μαζί με το ταίρι σου προκειμένου να γεμίσετε τις  μπαταρίες σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μια συζήτηση σε συνδυασμό με τις γνώσεις σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις εντύπωση σε αυτόν/ην που θέλεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα επηρεαστεί έντονα από θέματα που σχετίζονται με παρελθοντικά ζητήματα και έντονες καταστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει αυτά που δεν έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις μέσα σου προκειμένου να αναγκαστείς να το κάνεις! Σήμερα θα έχεις θέληση και θα μπορέσεις να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις σα στόχο αρκεί να το επιθυμείς! Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο νέο σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με εσένα αλλά και με τρίτα πρόσωπα.

Σήμερα η συναισθηματική διέγερση που θα νιώσεις θα σου προκαλέσει και ερωτική και αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου θα περάσετε μια νύχτα πάθους! Αν είσαι ελεύθερος/η μια παλιά γνωριμία μπορεί να κάνει επανεμφάνιση!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου σήμερα καθώς δεν θέλεις να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι ευνοϊκή για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που παίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου! Αν τις προηγούμενες ημέρες είχες κάποιο καβγά με ένα στενό σου συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τον λύσεις και να μην τον αφήσεις να διαιωνίζεται! Οτιδήποτε και να κάνεις η ημέρα θα "ζεστάνει" τις σχέσεις με τους άλλους!
 

Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τη σχέση σου καθώς θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου και να ταυτίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να ξεκινήσει μια αισθηματική ιστορία με προοπτικές εξέλιξης!

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!