THE ANALYZER

Διπλή νίκη χθες για τους Μαχητές που έσπασαν το σερί των Διάσημων

Η ομάδα των Μαχητών δείχνει να έχει ανακάμψει και κατάφερε να πετύχει μια σημαντική διπλή νίκη και να κερδίσει ένα πολυπόθητο έπαθλο φαγητού.

Οι Μαχητές πήραν την ρεβάνς με δύο στα δύο στο χθεσινό Survivor. Mε 10-8 κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο δύο χοτ- ντογκ για τον καθένα. Μία νίκη που τους έκανε πολύ ευτυχισμένους όχι μόνο γιατί επικράτησαν αλλά και για το έπαθλο που το είχαν μεγάλη ανάγκη.


Από την άλλη το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τους Διάσημους κι όχι γιατί έχασαν. Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας ήταν ντέρμπι και κρίθηκε μόλις με δύο πόντους διαφορά. Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα στον τελευταίο γύρο προβλημάτισε ολόκληρη την ομάδα και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το μέγεθος του τραυματισμού της.


Στο δεύτερο αγώνα επάθλου της ημέρας ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε ότι θα παίξουν δύο ζευγάρια από την κάθε ομάδα και η νίκη θα κριθεί στις πέντε νίκες.


Και εδώ οι Μαχητές κερδίζουν με τους Θοδωρή, Μελίνα, Ηλία και Ζωή με σκορ 5-2 τους Γιάννη Τσίλη, Μουρούτσο, Σαμαρίνου και Χατζίδου από τους Διάσημους. Στο τέλος οι Μαχητές απόλαυσαν και από ένα ντόνατ που ήταν το έπαθλο του συγκεκριμένου αγώνα.


Μία δύσκολη ημέρα θα ξημερώσει αφού έρχεται ο σημαντικός αγώνας ασυλίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!