WOMEN'S GUIDE

Έρχεται το AURA MUGLER για τις γυναίκες που αγαπούν την ζωή

Θα τολμήσετε? Θα τολμήσετε να ζήσετε?

Θα ενδώσετε στην φύση? Στην δική σας φύση?

Θα ψάχνατε την πηγή της θηλυκότητάς σας?

Θα τολμούσατε να είστε ο εαυτός σας? Ακριβώς όπως είστε: ευα ίσθητη, αισθησιακή,θηλυκή αλλά και άγρια?

Θα τολμούσατε να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας?

Εξαιρετικά γρήγορο, αλάνθαστο και μοιραίο, το ένστικτο είναι μια έμφυτη επιστήμη άλλα ταυτόχρονα και ένα ζωτικής σημασίας μυστικό. Συνδέει τον καθένα με οτιδήποτε στην φύση. Το μοιράζονται όλοι όμως ανοίκει μόνο σε έναν.

Το AURA MUGLER ενσωματώνει το πνεύμα της γυναίκας που αγαπά την ζωή. Όλων αυτών των γυναικών που, απαλαγμένες από προκαταλήψεις και δόγματα, είναι έτοιμες να ανακαλύψουν τις επιθυμίες τους και να ταξιδέψουν τον δρόμο της αυτογνωσίας. Όλων αυτών που επιθυμούν αυθεντικότητα, που ψάχνουν την μοναδικότητά τους. Όλων αυτών που βασίζονται στο ένστικτό τους για να γίνουν η εξαιρέση σ’ένα εξαιρετικό κόσμο.

Το άρωμα ανατολίτικο, λουλουδένιο αλλά και σαρκικό. Υπερβολικό και εθιστικό, όπως όλα τα αρώματα MUGLER, το AURA είναι εμπνευσμένο πάνω σ’ένα διπλό παλμό, μια υπερβολική δόση: Tiger liana, Rhubarb leaf. Έντονο, δυνατό και λαμπερό.

Το μπουκάλι είναι ένα αντικείμενο τέχνης. Προτεινόμενο από τον Thierry Mugler και δημιουργημένο από ένα καλλιτέχνη πριν παραχθεί βιομηχανικά, αυτό το μπουκάλι έχει το σημάδι ενός έργου τέχνης. Το σχήμα καρδιάς έχει σμιλευτεί σε γυαλί και έχει τοποθετηθεί σε μέταλο σε σχήμα ‘Μ’. Η επιτομή της απλότητας. Ο καθαρός εκλεπτυσμός μιας σπουδαίας διακοσμητικής τέχνης. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!