WOMEN'S GUIDE

Θέλετε να αποκτήσετε κοιλιακούς - πέτρα; Η Doutzen Kroes ξέρει πως [βίντεο]

H Doutzen είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Victoria's Secret και ειδικά οι κοιλιακοί της είναι άψογοι.

Αν θέλετε κα εσείς να τη μιμηθείτε ακολουθήστε τα fitness tips της. Το μοντέλο ορκίζεται πως καθημερινά κάνει τις ακόλουθες ασκήσεις, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε με ποιες άλλες ασκήσεις τελειποιεί τις αναλογίες της,

Ξαπλώνετε ανάσκελα και τοποθετείτε τα χέρια κάτω από τους γλουτούς. Παίρνετε μια βαθιά ανάσα και εκπνέετε τραβώντας την κοιλιά προς τα μέσα. Μένετε σε αυτή τη θέση και σηκώνετε ψηλά τα δύο πόδια ενωμένα μεταξύ τους για 30’’. Οι πιο προχωρημένες μπορείτε να φτάσετε και τα 60’’. Κάνετε 3 με 5 επαναλήψεις.

Μένετε σε σανίδα για 5’’. Σπρώχνετε τους γλουτούς προς τα πάνω μέχρι να έρθετε στη θέση του σκύλου για 5’’ και επιστρέφετε στη σανίδα. Κάνετε το ίδιο για 10 επαναλήψεις.

Από τη θέση της σανίδας, λυγίζετε το αριστερό πόδι ώστε το γόνατο να ακουμπήσει το στήθος. Επαναλαμβάνετε για 30’’ και συνεχίζετε και με το άλλο πόδι για όσες περισσότερες φορές μπορείτε.

Κάθεστε με τα πόδια λυγισμένα και τα γόνατα ενωμένα μεταξύ τους. Παίρνετε μια βαθιά ανάσα και ανεβάζετε τα πόδια μέχρι να σχηματίσουν ορθή γωνία. Αν μπορείτε, τεντώστε τα, διαφορετικά τα διατηρείτε στην προηγούμενη θέση. Εισπνέετε και εκπνέετε σε αυτή τη θέση για 10 φορές και επαναλαμβάνετε για 3 σετ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!