MEN'S GUIDE

Υπάρχει ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων για έναν άντρα;

Με πόσες γυναίκες πρέπει να έχει κοιμηθεί ένας άντρας για να θεωρείται έμπειρος; Μήπως αν ένας άντρας έχει υπερβολικά μεγάλο αριθμό ερωτικών συντρόφων αυτό δείχνει πως είναι εγωιστής και απωθεί τις γυναίκες;

Απάντηση σε αυτά και άλλα αντίστοιχα ερωτήματα, τα οποία στην ουσία προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχει κάποιος "ιδανικός αριθμός" ερωτικών συντρόφων για τους άνδρες, θέλησε να δώσει μια νέα έρευνα, η οποία μάλιστα έγινε από ένα site που ειδικεύεται στην... απιστία.

Όπως διαβάζουμε στο askmen.gr μια νέα έρευνα του IllicitEncounters.com, της βρετανικής ιστοσελίδας γνωριμιών για παντρεμένους, έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων για τους άντρες είναι το 12 - πέρυσι σε αντίστοιχη έρευνα ήταν 10. Την ίδια άποψη έχουν όμως και οι γυναίκες, πιστεύοντας ότι ο συγκεκριμένος αριθμός φανερώνει έναν άνθρωπο περιπετειώδη και φιλελεύθερο.

Έτσι αν έχεις πάει με 10 ή λιγότερες θεωρείσαι «πολύ συντηρητικός» και «άπειρος σεξουαλικά» ενώ αν έχεις βρεθεί στο κρεβάτι με πάνω από 19 περνιέσαι για «πολύ εγωιστής» και άνθρωπος που «δεν ευχαριστιέται με τίποτα».

Σύμφωνα με τον Christian Grant, εκπρόσωπο του IllicitEncounters.com, ο μαγικός αριθμός έχει μεγαλύτερη σημασία για τους άντρες απ' ότι για τις γυναίκες. «Οι άντρες θέλουν να θεωρούνται οι καλύτεροι είτε αυτό πηγάζει απ' την επιθυμία τους να ικανοποιούν την σύντροφό τους είτε να φουσκώνουν το εγώ τους. Οι γυναίκες, απ' την άλλη πλευρά, χαίρονται απλά να απολαμβάνουν τη στιγμή, χωρίς να τις ενδιαφέρουν οι παλιές εμπειρίες», σχολίασε στη Daily Mail.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!