GOSSIP

Στα 67 της χρόνια η αγέραστη Jane Seymour ποζάρει ξανά στο Playboy

Η διάσημη ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε μέσα από ρόλους όπως αυτόν της Δρ Κουίν, στα 67 της χρόνια ποζάρει στο περιοδικό Playboy και γίνεται η γηραιότερη γυναίκα που έχει εμφανιστεί στις σελίδες του γνωστού ανδρικού περιοδικού.

Έχουν περάσει 45 χρόνια από όταν το 1973 η Jane ήταν ένα από τα κορίτσια του κινηματογραφικού James Bond (στο πλευρό του Roger Moore) και είχε κάνει μια σέξι φωτογράφηση για το Playboy.


Και η Jane τώρα δηλώνει πως νιώθει πιο σέξι από ποτέ και πράγματι δείχνει να αψηφά τον χρόνο. Η ηθοποιός πόζαρε στο φακό του φωτογράφου Aaron Feaver και μίλησε για όλα.


Έτσι αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις ούτε ενέσεις μπότοξ, και είπε πως ακόμη δέχεται ερωτικά σχόλια στο δρόμο και πως το βρίσκει «πολύ κολακευτικό» όλο αυτό. Όπως εξήγησε: «Αυτό που θέλω να πω, είναι πως συνήθως είσαι αόρατος σε αυτή την ηλικία. Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτε σε κανέναν. Όταν είσαι νέος λες ‘κοίτα με’. Δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν να με κοιτάξει».
Επίσης αποκάλυψε πως και αυτή έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και είπε πως στηρίζει το MeToo και το Time's Up κίνημα 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!