GOSSIP

Και ο Brendan Fraser υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Για σχεδόν δύο δεκαετίες ο Brendan Fraser ήταν αστέρας πρώτου μεγέθους στο Χόλιγουντ και πρωταγωνιστούσε σε κωμωδίες και ταινίες δράσης όπως "η Μούμια" που έσπαγαν ταμεία. Ξαφνικά όμως εξαφανίστηκε από το προσκήνιο... Τι συνέβη;

Ο 49χρονος σήμερα Brendan Fraser σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ ισχυρίζεται πως η καριέρα του "θάφτηκε" από έναν ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ ο οποίος τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.


Συγκεκριμένα κατονομάζει τον Philip Berk, πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (Hollywood Foreign Press Association, η γνωστή μη κερδοσκοπική οργάνωση HFPA που απονέμει τις Χρυσές Σφαίρες) πως μετά από ένα συμβάν που έγινε το 2003 σε επίσημο γκαλά στο ξενοδοχείο Beverly Hills, ο Berk μεθόδευσε την απομάκρυνση του Fraser από το προσκήνιο.

Ο Brendan Fraser αναφέρει πως εκείνο το βράδυ όταν πήγε να σφίξει το χέρι του Berk για να τον χαιρετήσει φεύγοντας από το ξενοδοχείο, ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του έπιασε τα οπίσθια και μάλιστα ισχυρίζεται πως με το αριστερό του χέρι έχωσε το δάχτυλο του ανάμεσα στα οπίσθιά του και άρχισε να το στριφογυρίζει.


Ο Fraser περιγράφει πως  τότε ένιωσε "άρρωστος σαν μικρό παιδί"  και προσθέτει πως ένιωθε πως κάτι του έφραζε το λαιμό, ήθελε να κλάψει και πως μετά ντρέπονταν, ένιωθε κατάθλιψη, κατηγορούσε τον εαυτό του για αυτό που συνέβη και πως ακόμα και τώρα που με το Me Too και το Time's Up κίνημα αποκαλύφθηκαν σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ, του είναι δύσκολο να μιλήσει για αυτό.

Σε ένα σημείο της συνέντευξής του αναφέρει πως μόνο στη γυναίκα του είχε τολμήσει τότε να αναφέρει το συμβάν.


Πάντως ο ίδιος ο Berk (ο οποίος, να σημειωθεί πως παραμένει μέχρι και σήμερα μέλος της  Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου) με ανακοίνωσή του προς το περιοδικό GQ αναφέρει πως όλα αυτά αποτελούν κυήματα της φαντασίας του ηθοποιού και πως η πτώση της καριέρας του ηθοποιού δεν σχετίζεται με δικές του πράξεις.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!