THE ANALYZER

Ένας παίκτης αποχώρησε από το Survivor - 4 νέοι παίκτες έρχονται [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ανακοινώθηκε ποιος παίκτης της ομάδας των Μαχητών καλείται να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

Αποχώρησε ο Νίκος Θωμάς από το Survivor σύμφωνα με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Ο αγώνας που προηγήθηκε του συμβουλίου στιγματίστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Θοδωρή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν το σκορ ήταν στο 6-3.


O τραυματισμός του χάλασε τη διάθεση και των δύο ομάδων.Αυτό το κλίμα διατηρήθηκε και τις επόμενες ώρες στις παραλίες,ιδιαίτερα μεταξύ των Μαχητών. Για πρώτη φορά έγινε συζήτηση με όλη την ομάδα των Μαχητών, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν για πρώτη φορά στον Νικόλα γιατί τον ψήφισαν.


Οι ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο για διπλό έπαθλο:τα κρεβάτια, τα μαξιλάρια συν μία αιώρα ως έπαθλο άνεσης ενώ ως έπαθλο φαγητού: τοστ, γάλα και γιαούρτι. Νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με 10-4.
Στο Συμβούλιο το βράδυ εμφανίστηκε και ο Θοδωρής. Ο Σάκης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του, ότι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τη γνωμάτευση των ιατρών για το αν ο Θοδωρής θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Επίσης, ανακοίνωσε ότι σύντομα οι δύο ομάδες θα αποκτήσουν από δύο νέα μέλη η καθεμία.


Νέος συναρπαστικός αγώνας την Κυριακή στις 9.00 το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!