THE ANALYZER

Κόντρες και αλληλοκατηγορίες στην ομάδα των Μαχητών [βίντεο]

Ιδιαίτερα κακό είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών.

Ήδη και πριν χάσει η ομάδα το έπαθλο ασυλίας και κληθεί να ψηφίσει παίκτες για αποχώρηση, υπήρχαν πολλές φωνές που έκαναν λόγο για κλίκες και παρεάκια στην ομάδα, για αρχηγιλίκια και για άτομα που αδιαφορούν για το καλό της ομάδας.

Και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού φάνηκε το κακό κλίμα.


Ένας από τους υποψήφιους που συγκέντρωσε και τους περισσότερους ψήφους από τους συμπαίκτες του ήταν ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος είπε πως παραξενεύτηκε που οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν και πως θεωρεί πως βρίσκεται σε αυτή την θέση επειδή κάποιος μέσα στην ομάδα έχει δημιουργήσει μια υποομάδα που δεν κάνει καλό στο σύνολο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τον ρώτησε σε ποιον αναφέρεται και είπε ότι για όλη αυτή την κατάσταση φταίει η Ηλίας Γκότσης.

 

Πάντως νωρίτερα συμπαίκτριες του Νικόλα και συγκεκριμένα τη Ζωή Ανδρονικίδου και  την Μελίνα Μεταξά να εμφανίζονται θυμωμένες με την συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου με την τάση του να το παίζει αρχηγός και με το γεγονός πως όταν ήταν τραυματίας έδινε διαρκώς οδηγίες σε άλλους για να κάνουν δουλειές.

 

 

Η ομάδα δε των Μχητών μοιάζει να έχει διαρκώς προβλήματα ακόμα και για το πως θα μοιραστούν οι προμήθειες τροφίμων. Χαρακτηριστικό ήταν το απόσπασμα όπου μέλη της ομάδας των Μαχητών διαμαρτύρονται για το ποιοι έβαλαν ένα καπάκι λάδι παραπάνω στο φαγητό τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!