GOSSIP

Πότε θα μπουν οι τελευταίες υπογραφές στο διαζύγιο Σκορδά - Λιάγκα

Έχει περάσει  σχεδόν ενάμισης χρόνος από όταν το Νοέμβριο του 2016 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν γνωστό με κοινή τους ανακοίνωση πως χωρίζουν και έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Τώρα όμως θα οριστικοποιηθεί το διαζύγιο και θα γίνει η τελική έκδοσή του. Και συγκεκριμένα οι τελευταίες υπιγραφές θα μπουν στις 12 Μαρτίου, όπως ανέφεραν σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». 

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr, τα δικηγορικά γραφεία που εκπροσωπούν τους δύο παρουσιαστές είναι αυτό του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη και η δικηγορική εταιρεία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κ. Φλωρίδης είναι θείος της Φαίης, ενώ ο κ. Καραγιάννης είναι φίλος του Γιώργου.

Κατά την εκπομπή, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το διαζύγιό του σε οικεία του πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Έτσι, στις 12 Μαρτίου οι πληρεξούσιοι δικηγόροι θα βάλουν απλά μια υπογραφή προκειμένου να επικυρωθεί η συναινετική αίτηση αλλά και τα όσα έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση, αφού δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς, ενώ τα ακίνητα που διαθέτουν τα έχουν μοιράσει κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μην διαταραχθεί η ηρεμία των παιδιών τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!