MEN'S GUIDE

3 πράγματα που σε ελκύουν σε μια γυναίκα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι

Έχουν γίνει εκατοντάδες έρευνες και επιστημονικές μελέτες που προσπαθούν να καταγράψουν τα στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα να φαντάζει ελκυστική στα μάτια ενός άνδρα.

Και κάποια από τα πορίσματα αυτών των ερευνών είναι μάλλον εύλογα, όπως για παράδειγμα οι έρευνες που έδειξαν πως οι άνδρες έλκονται από όμορφα πρόσωπα με αρμονικές αναλογίες.
 Υπάρχουν όμως και κάποια πορίσματα ερευνών που έχουν αναδείξει παράγοντες που κάνουν μια γυναίκα να φαντάζει ελκυστική στα μάτια του ανδρικού πληθυσμού, που ούτε καν τα φαντάζεσαι.


1. Το κόκκινο χρώμα
Όσο και αν ακούγεται παράξενο μια γυναίκα που φοράει κόκκινα είναι πιο ελκυστική στα μάτια ενός άντρα. καθώς έρευνες έχουν δείξει πως το κόκκινο χρώμα ερεθίζει ενστικτωδώς τους άντρες.


2. Τα δόντια

 Οι άντρες, περισσότερο ασυνείδητα, προσέχουν την ισορροπία του χαμόγελου μιας γυναίκας σε σχέση με τις αναλογίες του προσώπου και προτιμούν τα χαμόγελα που κοσμούνται από ίσια και όχι στραβά δόντια. Δεν είναι λίγοι ακόμα, εκείνοι που ερωτεύονται το κενό ανάμεσα στα μπροστινά  δόντια μιας γυναίκας, ενώ όλοι προτιμούν ένα στόμα με καλή υγιεινή και καθαρά λευκά δόντια.

3. Η μυρωδιά της

Τόσο το άρωμα που μπορεί να φοράει όσο και η φυσική μυρωδιά ή των μαλλιών του σώματος μιας γυναίκας έχει αποδειχτεί πως μπορεί να σαγηνεύσει έναν άντρα καθώς οι οσμές ενεργοποιούν συγκεκριμένες διεργασίες στον ανδρικό εγκέφαλο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!