GOSSIP

Το ζεύγος Clooney έκανε μια ακόμη γενναιόδωρη πράξη

Το διάσημο ζευγάρι έχει επανειλημμένα αποδείξει πως δεν μένει αδιάφορο απέναντι στα σοβαρά σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα κάθε μορφής και συχνά αναλαμβάνει δράση.

Και τώρα το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να στηρίξει τον αγώνα των μαθητών κατά της βίας.


Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ΄στις 24 Μαρτίου μαθητές από κάθε γωνιά των ΗΠΑ, σκοπεύουν να κάνουν μια μεγάλη διαμαρτυρία με τον τίτλο March for Our Lives και να υψώσουν τις φωνές τους ενάντια στην οπλοκατοχή και τη χρήση όπλων στις ΗΠΑ και να ζητήσουν να μπει τέλος στη βία στα σχολεία και να μην δούμε άλλο μακελειό με πυροβολισμούς και θύματα μαθητές και καθηγητές.


Το ζεύγος Clooney όχι μόνο δήλωσε δημόσια πως στηρίζει τον αγώνα των μαθητών, αλλά όπως αναφέρει το Variety με μια ανακοίνωσή τους ο George και η Amal Clooney έκαναν γνωστό πως θα προσφέρουν μισό εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσουν τη διοργάνωση της πορείας διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 24 Μαρτίου στην Ουάσινγκτον και μάλιστα δήλωσαν πως θα είναι και οι ίδιοι εκεί.


Η ανακοίνωση δε αναφέρει πως η δωρεά θα γίνει στο όνομα των δίδυμων παιδιών τους Ella και Alexander και κλείνει με το μήνυμα πως "η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από αυτό". 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!