THE ANALYZER

Οι Μαχητές έχασαν το έπαθλο της ασυλίας - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Η ομάδα των Μαχητών έχασε τη μάχη για το έπαθλο της ασυλίας και οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού όπου ανακοινώθηκαν οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Οι Διάσημοι κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας με 10-3. Οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο αφού πρώτα είχαν δώσει τον αγώνα ατομικής ασυλίας. Νικητής βγήκε ο Χάρης, ενώ την πρώτη ατομική ασυλία είχε κερδίσει ως η καλύτερη παίκτρια η Ροδάνθη.


Στο συμβούλιο του Νησιού η κάλπη βγάζει με επτά ψήφους πρώτον τον Νικόλα Αγόρου, o οποίος μάλιστα θεωρεί ότι οι συμπαίκτες του έχουν επηρεαστεί από τον Ηλία. Η Ροδάνθη ψήφισε τον Θοδωρή και ο Χάρης τον Νίκο Θωμά.


Οι Μαχητές δείχνουν να έχουν διασπαστεί, άλλωστε και πριν το αγώνισμα το κλίμα που κυριαρχούσε στην παραλία δεν ήταν καθόλου καλό. Κάτι που φαίνεται ότι τους στοίχισε και στον αγώνα ασυλίας που απαιτούσε πολύ καλή συνεργασία των παικτών.


Το Συμβούλιο όμως έκρυβε ένα ακόμη μυστικό. Ο Σάκης τους ανακοίνωσε ότι ο πολυτιμότερος άντρας παίκτης και η πολυτιμότερη γυναίκα παίκτρια από την ομάδα που έχει κερδίσει την ασυλία θα μοιράζονται στην παραλία τους ένα γεύμα. Οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες γι΄ αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στην παραλία τους ένα σάντουιτς με σολωμό και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.


Ποιος θα αποχωρήσει από τη Δομινικανή Δημοκρατία; Η απάντηση την Τετάρτη στις 21.00

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!