GOSSIP

Νέες αποκαλύψεις για το τι προκάλεσε το διαζύγιο της Aniston

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux για χρόνια έμοιαζαν να είναι τρισευτυχισμένοι; Τι όμως πραγματικά συνέβη και το χολιγουντιανό ζευγάρι οδηγήθηκε στο χωρισμό;

Σε νέο του δημοσίευμα το Us Weekly επικαλείται πηγές από τον φιλικό κύκλο του πρώην ζευγαριού που αποκαλύπτουν κάποιες άγνωστες πτυχές της σχέσης της 49χρονης Aniston και του 46χρονου Theroux που πιθανά ερμηνεύουν πως το διάσημο ζευγάρι οδηγήθηκε στο να διαλύσει το γάμο του.


Μια πηγή αναφέρει πως ο Theroux δεν ήθελε ποτέ πραγματικά να παντρευτεί την Jennifer.


Η πηγή αναφέρει πως ο Justin ήταν τρελά ερωτευμένος μεν με την Aniston, αλλά δεν το ενδιέφερε καθόλου ο γάμος, ο οποίος όμως ήταν σημαντικός για την Jennifer και στην ουσία ο Theroux υποχώρησε στο να παντρευτούν φοβούμενος μην τη χάσει.


Η ίδια πηγή αναφέρει πως η στάση του Justin απέναντι στο θέμα του γάμου ήταν γνωστή σε όλους, αφού πριν την Aniston διατηρούσε σχέση 14 ετών χωρίς ποτέ να τεθεί το θέμα γάμου.


Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως και η απόσταση έπαιξε μεγάλο ρόλο στο χωρισμό καθώς η Aniston προτιμά να μένει στο Λος Άντζελες ενώ ο Theroux ήθελε να ζουν στη Νέα Υόρκη (η Aniston το δοκίμασε για ένα διάστημα αλλά μετά προτίμησε να επιστρέψει στο Λος Άντζελες), με αποτέλεσμα το ζευγάρι συχνά να μένει χωριστά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!