VIRAL

To σέξι ατύχημα αυτής της ελληνικής καταγωγής αθλήτριας προκαλεί σχόλια

Η Gabriella Papadakis κατάγεται από την Κρήτη αλλά εκπροσώπησε τη Γαλλία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάνγκ όπου έμελλε να πάθει ένα σέξι ατύχημα στην πίστα του πατινάζ.

Την ώρα που η Gabriela εκτελούσε το πρόγραμμά της μαζί με τον παρτενέρ της Guillaume Cizeron, το κοστούμι της την πρόδωσε και αποκαλύφθηκε για λίγα δευτερόλεπτα το στήθος της και συγκεκριμένα η ρώγα της.


Η ίδια είπε πως αισθάνθηκε πολύ ντροπιασμένη που της συνέβη αυτό και ειδικά σε μια τέτοια διοργάνωση, και χαρακτήρισε το συμβάν "εφιάλτη", ενώ ο μπαμπάς της έκανε δηλώσεις στα διεθνή media και είπε πως η κόρη του είναι δυνατός χαρακτήρας και θα το ξεπεράσει και πως έχει την στήριξη όλης της οικογένειάς της και των χιλιάδων φίλων της.


Ωστόσο αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ήταν το γεγονός πως οι διοργανωτές των Αγώνων αποφάσισαν να παίξουν στην τηλεοπτική μετάδοση πλάνα σε επανάληψη (το γνωστό replay) με το σέξι ατύχημα της αθλήτριας προκαλώντας την οργή πολλών.


Πάντως οι διοργανωτές διακιολογήθηκαν λέγοντας πως παίζουν replay με όλες τις εμφανίσεις των αθλητών, όμως αυτό προκάλεσε νέο γύρο σχολίων με πολλούς να αναφέρουν πως θα μπορούσαν να επιλέξουν άλλο απόσπασμα από την εμφάνιση της αθλήτριας και του παρτενέρ της.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι παρά το σέξι ατύχημα κατέκτησε τη δεύτερη θέση και αγωνίζεται ξανά σήμερα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!