GOSSIP

Η κοπέλα που οδηγούσε το αμάξι και νέα στοιχεία για το τροχαίο του Βρεττού

Ο Ηλίας Βρεττός θα κάνει χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το τραύμα στην λεκάνη του, καθώς ο ίδιος και η σύντροφός του συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικο Νοσοκομείο Νίκαιας μετά το τροχαίο. Η σύντροφος του Ηλία Βρεττού οδηγούσε όταν έγινε το τροχαίο που λίγο κόντεψε να τους αφαιρέσει τη ζωή.

 Σοφία Φυρού λέγεται η κοπέλα που οδηγούσε το μοιραίο αμάξι. Οδηγός του αμαξιού ήταν η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο. Η Σοφία Φυρού και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός είχαν τροχαίο σήμερα στις 9:30 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον.

Τι δήλωσε ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού

Ο μάνατζερ του, Λουκάς Καραγιάννης, μιλώντας στο “Ε”, εξήγησε πώς συνέβη το τροχαίο, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Ηλία Βρεττού. Όπως τόνισε, το σοβαρότερο θέμα είναι το κάταγμα στη λεκάνη.

“Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά. Λίγο πριν ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους. Ήταν στην Βουλιαγμένης και όχι στην Ποσειδώνος, ήταν δεξιά λωρίδα και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε…”, είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι ο τραγουδιστής του είπε: “Με βοήθησε ο Θεός κι είμαι αυτή τη στιγμή εδώ”.

Μόλις χθες παρέλαβε το νέο της αυτοκίνητο, τον έλεγχο του οποίου έχασε σήμερα το πρωί επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε ένα δένδρο και να τραυματιστεί η ίδια και ο τραγουδιστής.

Το μοιραίο λευκό φορτηγό και φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής γυναίκας που οδηγούσε, αλλά και με όσα έχει πει αυτόπτης μάρτυρας, ένα λευκό φορτηγό φέρεται να έκλεισε το δρόμο στο όχημα του τραγουδιστή. 

 Το φορτηγό, όπως και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες αναζητούνται, ενώ η Τροχαία έχει ήδη στη διάθεσή της και εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τροχαίας και καταστημάτων στην περιοχή.   

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!