ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Καθαρής Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις αντοχές σου και θα σε βοηθήσει να προλάβεις τα πάντα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνει τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο/α για αυτό και δεν θα αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου και διοχέτευσε τη σε ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις  καθώς θα έχεις την όρεξη και τη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο!

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δεις ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου καθώς θα έχεις τη διάθεση να του αφιερώσεις την προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η τόλμησε να διεκδικήσεις αυτόν/ην που θέλεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα εντείνει τις ανασφάλειες σου και πιθανό να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν και νέες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι βοηθητικό καθώς θα  συνειδητοποιήσεις τη δύναμη και την ικανότητα σου να απομακρύνεις από το μυαλό σου οτιδήποτε σου δημιουργεί αμφιβολίες και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Βάλε ένα φρένο σε αρνητικά συναισθήματα που έρχονται από ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και επίλεξε τις επαφές σου καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις ανησυχίες σου.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να σου ανεβάσει τη διάθεση για αυτό μη ξεκινήσεις να βλέπεις αυτή την προσπάθεια του με καχυποψία! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα με επιτυχία προς αυτόν/η που σου αρέσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές θα είναι οι αγαπημένες σου ασχολίες και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με φίλους, ομάδες και συλλόγους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την εμπιστοσύνη τους! Ένα περιστατικό θα σε κάνει να καταλάβεις πως έχεις συμμάχους ανθρώπους από τον περίγυρο σου που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου! Ασχολήσου με οτιδήποτε αφορά συλλογική προσπάθεια και σίγουρα θα το φέρεις εις πέρας.

Σήμερα μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθεί  με μια ομάδα στην οποία έχεις ενεργό δράση και μάλιστα θα το κάνει και με χαρά! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου μπορεί να παρασύρει κάποιον/α από το φιλικό σου περίγυρο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καλά κρατούν και σήμερα και αν ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους θα καταφέρεις να κινήσεις το ενδιαφέρον των κατάλληλων ανθρώπων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις πως αξίζεις! Το μυστικό της επιτυχίας είναι η δουλειά και αυτό το ξέρεις ήδη αλλά σήμερα θα έχεις και τη διάθεση για να τα δώσεις όλα. Η ημέρα κρύβει θετικές εκβάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα για αυτό προσπάθησε τα.

Σήμερα μπορεί να τρέχεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά παρόλα αυτά αν θέλεις θα βρεις έστω και λίγο χρόνο να αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δράσε προς αυτόν/ην που θέλεις αλλά κάνε το βάσει σχεδίου και όχι παρόρμησης!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το μόνο που θέλεις είναι να ασχοληθείς με συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που ξέρεις πως σας ενώνουν κοινές απόψεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα αυξήσει κατακόρυφα την ενέργεια σου για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις σχεδόν όλη την ημέρα εκτός σπιτιού βλέποντας ανθρώπους που έχεις επιθυμήσει και κάνοντας δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Αν έχεις χρόνο κανόνισε μια μονοήμερη απόδραση σε κοντινό προορισμό καθώς έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου!

Σήμερα θα προσπαθήσεις να παρασύρεις τον/τη σύντροφό σου στη δική σου τρελή διάθεση και θα τα καταφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει άμεσα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η καθώς χρειάζεσαι χρόνο για να ακούσεις τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως το σπίτι σου είναι το καταφύγιο σου και οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι σύμμαχοι σου σε κάθε τι που σε απασχολεί. Αν έχεις εκκρεμείς υποθέσεις με κληρονομικά θέματα, δάνεια ή κάποιο ακίνητο σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να τις διευθετήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να "κυνηγήσεις" μια ευκαιρία προκειμένου να λύσεις τέτοιου είδους ζητήματα.

Η αυξημένη σου λίμπιντο θα γίνεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναζωπυρώσεις το πάθος ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η η διεκδίκηση αυτού/ης που θέλεις δεν θα του αφήσει πολλά περιθώρια να αντιδράσει!

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να χτίσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που είναι τόσο σημαντικά για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και  σε κάνει να καθρεφτίζεις κομμάτια του εαυτού σου στις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε γεμίσει ενέργεια ώστε να ασχοληθείς όχι μόνο με τα δικά σου θέματα αλλά και των αγαπημένων σου ανθρώπων. Δεν αποκλείεται και να το παρακάνεις και τελικά να αφήσεις πίσω δικά σου ζητήματα, για αυτό χρειάζεται μια ισορροπία!

Σήμερα θα είναι μια ιδανική ημέρα για τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχει την αμέριστη προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον σου αλλά και εσύ δεν θα πρέπει να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δουλειές θα σου αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο και σήμερα και για να καταφέρεις να είσαι αποτελεσματικός/η θα πρέπει να συγκεντρωθείς στο στόχο σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις αντοχές σου και θα σε βοηθήσει να προλάβεις τα πάντα, δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες! Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να το παρακάνεις και τελικά να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου για αυτό σε συμβουλεύω να συγκρατηθείς ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις πλεόνασμα ενέργειας!

Σήμερα θα καυχηθείς στο ταίρι σου για το απαιτητικό σου πρόγραμμα και τον τρόπο που κατάφερες να το φέρεις εις πέρας αλλά μη ξεχνάς πως έχεις και "υποχρεώσεις" απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ ανάμεσα σε αγγαρείες και δουλειές θα σε αναζωογονήσει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Κριού και να ευνοεί την ενασχόληση σου με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και ανθρώπους που αγαπάς!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να μη μείνεις καθόλου σπίτι. Η ενέργεια σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σε παρακινήσει να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να ασχοληθείς με κάποιο σπορ προκειμένου να μη μείνεις σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα. Συνδύασε τις δραστηριότητες σου με καλή παρέα και τότε αυτή η ημέρα θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία!

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και ξεκινήστε μαζί μια νέα δραστηριότητα και μέσα από αυτό θα αναζωογονηθείτε και εσείς αλλά και η σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η οι συναναστροφές σου με κόσμο θα βοηθήσουν να μην είσαι για πολύ ακόμα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη εντός οικίας καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σου και πιθανό και κάποιες εργασίες που σχετίζονται με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να τελειώνεις με υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί και μάλιστα χωρίς να χάσεις την ενέργεια σου! Αν σου μείνει χρόνος μη διστάσεις να κάνεις και μια αλλαγή στο σπίτι σου που ήθελες καιρό αλλά μέχρι τώρα δεν έβρισκες την κατάλληλη ευκαιρία!

Σήμερα μπορεί να νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια όμως καλό θα ήταν να προτιμήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού και του/ης συντρόφου σου και να αφήσεις τις εξόδους για άλλη ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έρθει να σε βρει κυριολεκτικά και μεταφορικά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα εξακολουθεί να μην αφήνει κανέναν ασυγκίνητο ούτε και σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο για αυτό και θα σε αναζητήσουν! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να κανονίσεις μια βόλτα με αγαπημένα σου πρόσωπα, μια επίσκεψη σε συγγενικά σου πρόσωπα  και μια έξοδο στα μαγαζιά χωρίς να βαρεθείς και χωρίς να κουραστείς λεπτό! Μια ημέρα γεμάτη από δραστηριότητες σε περιμένει αξιοποίησε τη όπως πιστεύεις πως είναι καλύτερο!

Ο/η σύντροφος σου θα είναι παραγκωνισμένος/η σήμερα αλλά δε φταις εσύ που θα είσαι περιζήτητος/η και δεν θα προλαβαίνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς ή μια που έχει ήδη ξεκινήσει θα εξελιχθεί!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο σου και αν αυτή δεν σε καλύπτει τότε είναι πιθανό να ξεκινήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε βάλει στη δράση προκειμένου να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα είτε μέσω της αποταμίευσης είτε μέσω μιας καλής συμφωνίας! Το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις οτιδήποτε επιδιώξεις για αυτό δραστηριοποιήσου και θα ανταμειφθείς! 

Σήμερα είναι πιθανό να φλερτάρεις ξανά τον/τη σύντροφό σου καθώς θέλεις να νιώσεις πως εξακολουθείς να τον/ην γοητεύεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει οπουδήποτε βρεθείς καθώς θα έχεις όρεξη για φλερτ!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!