ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθείς χαρίζοντας σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να εξάρει το συναισθηματισμό σου κάνοντας σε να αισθάνεσαι άβολα όμως θα είναι για λίγο! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει μαχητικό/η και γεμάτο/η ενέργεια! Πρόσεξε μην το παρακάνεις και περάσεις στο άλλο άκρο καθώς θα είναι εύκολο να έρθεις σε ρήξη με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι ένα καλό τεστ για εσένα σήμερα καθώς θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία μεταξύ σας χωρίς να διαλύσεις τα πάντα! Μπορείς;

Σήμερα δεν θα δεχτείς την άποψη του/της συντρόφου σου και αν δεν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις τότε δεν θα καταφέρεις να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής. Αν είσαι ελεύθερος/η διεκδίκησε αυτόν/ην που θέλεις αλλά κάνε το με τακτ!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωινό της ημέρας πιθανό να κινηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά ακόμα και αν έχεις κάποιες δουλειές θα βρεις χρόνο να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου και να κάνεις ένα ευχάριστο διάλλειμα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι γύρω σου θυμίζουν ιστορίες του παρελθόντος και σε κάνουν να είσαι καχύποπτος/η! Προσπάθησε να διαχωρίσεις το παρελθόν και το παρόν και μην αφήσεις καταστάσεις που πέρασαν να βρεθούν ξανά μπροστά σου! Ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο για αυτό μην χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου απλόχερα!
Σήμερα θα είσαι λιγομίλητος/η και πιθανό να βάλεις σε σκέψεις τον/τη σύντροφό σου αν δεν του εξηγήσεις τι σκέφτεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η μια παλιά γνωριμία μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνιση της στη ζωή σου και θα πρέπει να αποφασίσεις με σύνεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σου έννοιες θα κάνουν για λίγο ακόμα αισθητή την παρουσία τους καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων δεν θα σε αφήσει αν δεν τακτοποιήσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να δεις έναν αγαπημένο σου φίλο! Μην αρχίσεις τις δικαιολογίες πως έχεις δουλειά καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεση σου η χαλάρωση παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα! Πάρε ένα τηλέφωνο, στείλε ένα μήνυμα και κανόνισε μια συνάντηση μαζί τους!
 

Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι ιδανικό για να αφιερώσεις χρόνο στο παραμελημένο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει από τη δουλειά αλλά καλό θα ήταν να εξελιχθείς εκτός αυτής!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αναμνήσεις από ταξίδια και οι ευχάριστες συναντήσεις με κουμπάρους, γνωστούς και λοιπούς συγγενείς θα είναι μερικές από τις θύμησες που φέρνει η Σελήνη από τους Ιχθείς. Το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και θα χρειαστεί να ανασκουμπωθείς προκειμένου να δεις ένα επαγγελματικό ζήτημα. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη δουλειά από τη διασκέδαση και τις συναντήσεις, καθώς πρέπει να τα ιεραρχήσεις αν δεν θέλεις να αφήσεις πίσω ζητήματα που χρειάζονται τη συμβολή σου άμεσα!

Μια φωτογραφία από ένα ταξίδι αναψυχής που είχες κάνει με τον/τη σύντροφό σου θα σε βάλει στη διαδικασία να οργανώσεις το επόμενο άμεσα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω μιας συνάντησης γνωστών, συγγενών ή κουμπάρων!

 

ΛΕΩΝ

Οι αναμνήσεις σου σήμερα θα σε αναστατώσουν και η Σελήνη από τους Ιχθείς θα εντείνει τη συναισθηματική σου υπερχείλιση για αυτό είναι πιθανό να γίνεις απότομος/η με τους γύρω σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις πως η διάθεση σου θα αρχίσει να ανεβαίνει και εσύ θα αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου ανθρώπων. Είναι πιθανό να έχεις και μια συνάντηση με συγγενικά σου πρόσωπα που είχες καιρό να δεις και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα νέα τους! Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα έρθουν στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να έχεις και νέα από ανθρώπους που ζουν εκεί.

Μια βόλτα παρέα με τον/τη σύντροφό σου σε συγγενείς και φίλους είναι εξαιρετική ιδέα καθώς θα σας βοηθήσει να γίνεται ακόμα περισσότερο κοινωνικοί! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα ήρθε η ώρα να θυμηθείς ξανά το ταλέντο σου στο φλερτ!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μη στεναχωρήσεις κανένα για αυτό και θα είναι δύσκολο να εκφράσεις και να υποστηρίξεις τη γνώμη σου. Το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και θα ξεκινήσεις να νιώθεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τον κόσμο καθώς έχεις τη διάθεση να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου. Ενδέχεται να προκύψει κάποιο θέμα που να σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων( εφορίες, τράπεζες, δημόσιο) και θα πρέπει να του δώσεις προτεραιότητα!


Τα συναισθήματα θα είναι έντονα σήμερα και θα υπάρξει μια λεπτή γραμμή που θα διαχωρίσει τις εντάσεις από το πάθος! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει ανυπομονησία αλλά θα πρέπει να είσαι εγκρατής μέχρι να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να τρέχεις για να τα προλάβεις όλα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς δεν σε έχει αφήσει να πάρεις ανάσα, όμως κάνε υπομονή καθώς θα καταφέρεις να βρεις και τον ελεύθερο χρόνο που ζητάς! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη να δεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η διάθεση σου απέναντι τους θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα σε βοηθήσει να πάρεις την επιβεβαίωση που θέλεις. Είναι πιθανό να έχεις και ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία ή μια πρόταση για μια νέα συνεργασία!

Το ταίρι σου θα ανήκει στις προτεραιότητες σου από το δεύτερο μισό της ημέρας για αυτό εκμεταλλεύσου την καλή σου πρόθεση για να του αφιερώσεις χρόνο.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι πιθανότητες να εξελιχθεί σε σχέση μια πρόσφατη γνωριμία αυξάνονται!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει με μια ανάλαφρη διάθεση και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς σε προτρέπει να την εκμεταλλευτείς και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και θα έρθει η ώρα να ασχοληθείς με πράγματα που πρέπει! Υποχρεώσεις, εργασιακά ζητήματα πιθανό και μια αγγαρεία ενός αγαπημένου σου προσώπου είναι πιθανά σενάρια για σήμερα. Το διάλλειμα τελείωσε αλλά δεν πρέπει να παραπονιέσαι καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχες ευκαιρίες να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου!

Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν σήμερα δεν θα σου αφήσουν διάθεση για να δεις τον/τη σύντροφό σου αλλά η αντίδραση του/ης θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα το πεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από μια δουλειά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες είναι πιθανό να τις πέρασες στο σπίτι ή να ασχολήθηκες με δουλειές που σχετίζονται με αυτό και πιθανό να κουράστηκες και να εκνευρίστηκες. Σήμερα το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα σε ανταμείψει για την κόπωση των τελευταίων ημερών χαρίζοντας σου καλή διάθεση! Εκμεταλλεύσου τη για να περάσεις καλά παρέα με τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου! Ακόμα είναι μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσεις μέσα από δραστηριότητες και χόμπι που σε ευχαριστούν. Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

Αφιέρωσε χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ενδείκνυται για αισθηματικές επαφές! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας εξόδου με φίλους σου για αυτό μη μείνεις σπίτι σήμερα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νέα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα πηγαινοέρχονται σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς θα κάνει τον αγγελιαφόρο γεμίζοντας σε με πληροφορίες! Το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και θα αφήσεις τα ζητήματα των άλλων για να ασχοληθείς με τα ζητήματα των δικών σου και της οικίας σου. Ενδέχεται να προκύψει κάποια δουλειά που να χρειάζεται διευθέτηση ή να χρειαστεί να βοηθήσεις κάποιο δικό σου με μια υποχρέωση του. Μπορεί να κουραστείς αλλά η ικανοποίηση πως έκανες το καθήκον σου θα είναι πιο ισχυρή!

 

Το ιδανικό σενάριο για εσένα και το ταίρι σου σήμερα είναι να περάσετε το βράδυ μαζί συζητώντας όχι για τους άλλους, για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθείς χαρίζοντας σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις καθώς το μυαλό σου θα δουλεύει σαν υπολογιστής σήμερα! Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και το πιο πιθανό είναι να αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλλειμα προκειμένου να δεις και τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Ακόμα είναι πιθανό να πάρεις έναν από αυτούς και να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά! Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να ξοδέψεις περισσότερα από αυτά που έχεις υπολογίσει!

Σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να βρεθείς μαζί με τον/τη σύντροφό σου όχι μόνοι σας αλλά με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα δεις πως αυτό θα φτιάξει τη διάθεση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις θα είναι έκδηλη σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις! Το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να πάρεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις ένα νέο οικονομικό σχέδιο πιο προσοδοφόρο ή απλά να μπεις στη διαδικασία αποταμίευσης καθώς είναι ένας καλός τρόπος να μην αισθάνεσαι ανασφάλεια!
 

Σήμερα ενδέχεται να γίνεις περισσότερο κτητικός/η από όσο χρειάζεται προς τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έρθει για να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση αρκεί να την αφήσεις να σε πλησιάσει.


Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!