GOSSIP

H Sarah Jessica Parker μίλησε για τις γυμνές σκηνές που ποτέ δεν έκανε

Και ενώ δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που ξέσπασε όταν η ηθοποιός Kim Cattrall (η τηλεοπτική Samantha του Sex & The City) αποκάλεσε δημόσια "υποκρίτρια" την Sarah Jessica Parker, η διάσημη ηθοποιός έδωσε τώρα μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Τις τελευταίες μέρες πολλά γράφτηκαν πως η Kim και η Sarah Jessica δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια που γυρίζονταν οι ταινίες και τα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Sex & The City και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως η Kim θεωρούσε τον εαυτό της... ριγμένο και μισθολογικά ενώ αντιδρούσε και στο γεγονός πως η ίδια υποχρεώνονταν να κάνει γυμνές σκηνές ενώ η Parker δεν έκανε καθόλου γυμνό.

Και αν το καλοσκεφτείτε πράγματι η Sarah Jessica Parker, στην πολυετή καριέρα της (πάνω από 3 δεκαετίες) δεν έκανε ποτέ γυμνή σκηνή ούτε στην τηλεόραση ούτε στο σινεμά. Μάλιστα στο Sex & The City ήταν η μόνη από τις 4 πρωταγωνίστριες που δεν έκανε ποτέ γυμνή ή έστω αποκαλυπτική ερωτική σκηνή.


Η ίδια στην πρόσφατη συνέντευξή της εξήγησε πως δεν ξέρει αν είναι η δική της αυτοπεποίθηση ή οι σωστές συμβουλές των συνεργατών της, αλλά θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που απέφυγε να κάνει γυμνό.
Παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί απίστευτες πιέσεις από παραγωγούς για να κάνει γυμνές σκηνές και μάλιστα είπε πως κάποια στιγμή είχε φτάσει στο σημείο να κλαίει με λυγμούς γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί άλλες πιέσεις, αλλά ομολόγησε πως γνωρίζει πως πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να αποφύγουν τις πιέσεις και για αυτό η ίδια άλλωστε στηρίζει το Time's Up κίνημα.


Σε άλλο σημείο φρόντισε να αναφέρει πως στη δική της περίπτωση ήταν ένας άντρας αυτός που τη βοήθησε να αποφύγει το γυμνό και συγκεκριμένα ο μάνατζέρ της ο οποίος πάντα τη στήριζε και χαρακτηριστικά αναφέρει πως στα γυρίσματα μιας ταινίας ο εν λόγω μάνατζερ είχε στείλει αυτοκίνητο και αεροπορικό εισιτήριο στην Sarah Jessica Parker μαζί με το μήνυμα "αν σε πιέσουν να κάνεις κάτι που δεν θέλεις να το κάνεις... μην το κάνεις".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!