ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις  και να οργανώσεις τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις, καθώς στο μυαλό σου θα επικρατούν χαοτικές σκέψεις που θα σε μπερδέψουν.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να επηρεάζει τη διάθεση σου φέρνοντας στο μυαλό σου γλυκόπικρες αναμνήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου και δεν θα είναι εύκολο να σκεφτείς λογικά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να σε παρακινήσει σε λάθος δράση όσον αφορά κάποιο προσωπικό σου ζήτημα. Κράτησε διακριτική στάση απέναντι σε οτιδήποτε σε απασχολεί και απόφυγε τις στενές επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς δεν θα είσαι σε επικοινωνιακή διάθεση σήμερα και ενδέχεται να εκνευριστείς.

Μια λάθος κίνηση εκ μέρους σου μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό χρειάζεται να προσέχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να κάνεις ένα λάθος προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλη μία ημέρα που οι φίλοι σου όχι μόνο θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου αλλά και τα θέματα που τους απασχολούν θα έχουν προτεραιότητα για εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να προσφέρεις σε όποιον χρειαστεί τη συμβολή σου ιδιαίτερα αν είναι και κάποιος/α φίλος/η σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου και αυτό θα γίνει το αδύναμο σημείο σου καθώς μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ανιδιοτέλεια σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος. Άφησε τα εκεί οπού ανήκουν και μην τα αναμοχλεύεις.

Σήμερα εσύ μπορεί να θέλεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και το ταίρι σου να έχει άλλα σχέδια όμως καλύτερα να το διαπραγματευτείς με ειλικρινή διάθεση και όχι με ψέματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει ψευδαισθήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οι σκέψεις σου, οι ανησυχίες σου και οι ιδέες σου θα έχουν ένα κοινό παρονομαστή, τη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις  και να οργανώσεις τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις, καθώς στο μυαλό σου θα επικρατούν χαοτικές σκέψεις που θα σε μπερδέψουν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ασάφειες και σε προτρέπει να μην αναλάβεις δράση σε σημαντικά ζητήματα. Προτίμησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για εσένα καθώς η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι ξεκούραση.

Η κούραση που θα έχεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη για αυτό προτίμησε να είσαι ειλικρινής προς τον/τη σύντροφό σου και να μην τον/ην αφήσεις να ελπίζει πως το βράδυ ανήκει σε εσάς! Αν είσαι ελεύθερος/η όσο περισσότερα ακούσεις από αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει τόσο λιγότερα να πιστέψεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και το μυαλό σου ήδη κάνει σχέδια για την ημέρα που θα έχεις ρεπό από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις και θα μπορέσεις να ξεφύγεις και να κάνεις μια εκδρομή! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει τα σχέδια σου και τα επόμενα σου πλάνα στέλνοντας σε στα ουράνια, όμως καλό θα είναι να δεις αν αυτά που σχεδιάζεις μπορούν να υλοποιηθούν πρακτικά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να σου  υπενθυμίσει δουλειές της καθημερινότητας που θα χρειαστεί να φέρεις εις πέρας και τελικά να κουραστείς!

Σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα του δημιουργηθούν απορίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου πει πολλά και θα σε παρασύρει σε λάθος εκτίμηση.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι υποκειμενική και θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μη χαθείς σε σκέψεις σου που θα εγείρουν έντονα συναισθήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει θολή κρίση και καλό θα ήταν να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες ή κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με ένα επιχειρηματικό σου πλάνο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου προκαλέσει εσωτερική αναταραχή και θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τους αγαπημένους σου ανθρώπους και τους συνέταιρους σου!

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένταση με το ταίρι σου και θα πρέπει να σκεφτείς τι έχεις να κερδίσεις και τι να χάσεις αν τελικά τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η η κρίση σου θα είναι θολή και δεν θα επιτρέψει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα για αυτόν/η που θέλεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στις προτεραιότητες σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς απόλυτα με τους αγαπημένους σου "άλλους". Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για να βγάλεις συμπεράσματα ούτε για να ανοίξεις τα χαρτιά σου πουθενά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει αψιμαχίες στο σπίτι ή ένα βαρύ κλίμα εξαιτίας κάποιας διαφωνίας. Επίλεξε τα επιχειρήματα και όχι τις φωνές που θα οδηγήσουν στη συναισθηματική σου εξάντληση.

Σήμερα καλύτερα να προτιμήσεις να ακούσεις από τον/τη σύντροφό σου κάτι που δεν θα σου αρέσει παρά κάτι που θα είναι πολύ καλό καθώς σίγουρα δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες μπορεί να σου προκαλέσουν σύγχυση για αυτό απόφυγε να κάνεις "κίνηση".

 

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες είχες αρκετές δουλειές οι οποίες δεν σε άφηναν να χαλαρώσεις και η σημερινή ημέρα θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει ένα χάος στις σκέψεις, τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να τις βάλεις σε μια τάξη. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη αναζητά επειγόντως ξεκούραση και θα σου υπενθυμίσει πως  ο οργανισμός σου χρειάζεται φροντίδα!

Το ταίρι σου θα έχει διαφορετικά σχέδια από αυτά που έχεις εσύ αλλά προσπάθησε να κατευνάσεις τυχόν διαφωνίες γιατί και μόνο αυτές είναι ικανές να σε κουράσουν! Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αισθηματικά ζητήματα για άλλη ημέρα καθώς σήμερα δεν θα είσαι σε φόρμα λόγω κούρασης!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή αν δεν έχεις κάτι τέτοιο στο νου σου ευκαιρία να το ψάξεις και να βρεις ένα σχετικό χόμπι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αποδράσεις μέσα από ένα χόμπι σου ή μια δημιουργική ενασχόληση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει ροπή σε καταχρήσεις για αυτό αν βγεις θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη θα διευκολύνει τις λάθος κινήσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα αλλά και τις εντάσεις με φίλους.

Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε αισθηματικά ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος/η είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου. Αν τον/ην έχεις βρει πρόσεξε ιδιαίτερα τις εντάσεις που θα δημιουργήσεις με τη συμπεριφορά σου και αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τα γλυκά ψέματα που ενδέχεται να ακουστούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση και τη διάθεση να την πληρώσει όποιος/α βρεθεί μπροστά σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε χαλαρώσει αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις σε ουτοπίες. Ίσως προκύψει και κάποια δουλειά που σχετίζεται με την ύδρευση στο σπίτι σου και θα πρέπει να τη διεκπεραιώσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι πιθανό να σε αποσυντονίσει καθώς θα σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό που θα μπορέσεις να καταπολεμήσεις με μια βόλτα στο γυμναστήριο!

Σήμερα μάλλον ψάχνεις αφορμές για να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου αλλά καλύτερα να πάτε ένα περίπατο ή για τρέξιμο προκειμένου να εκτονωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η η κίνηση σου προς αυτόν/η που σε ενδιαφέρει μπορεί να μην είναι η κατάλληλη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα συγχρωτιστείς με κόσμο θέλοντας και μη καθώς θα σε αναζητήσουν αρκετά άτομα του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι ιδανική για φιλοφρονήσεις, εξιδανικεύσεις και κολακείες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ασυγκράτητη ορμή να μιλήσεις και να διασταυρώσεις τα ξίφη σου σε μια συζήτηση αυξάνοντας τις πιθανότητες να δημιουργήσεις εντάσεις. Πρόσεξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς όποιος/α βιάζεται σκοντάφτει!

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου θέματα που αφορούν τρίτους αφενός γιατί δεν θα καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα αφετέρου γιατί θα τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει η αιτία να εκνευριστείς αρχικά, μετά όμως θα αλλάξουν τα συναισθήματα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου ζητήματα δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις καθώς τρέχεις ώστε να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά στην προσοχή σε νέες συμφωνίες καθώς ενδέχεται να είναι παραπλανητικές! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε παρασύρει και θα σε κάνει να ξοδέψεις αλόγιστα προκειμένου να κάνεις ένα δώρο σε κάποιο/α φίλο/η σου ή απλά να διασκεδάσεις! Μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να βρεθείς με άδειο πορτοφόλι αύριο!

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθεί θέμα με τον/τη σύντροφό σου και ο τρόπος που θα διαχειριστείς τη διαφωνία θα κρίνει το αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πιστέψεις έτσι απλά τα μεγάλα λόγια που ενδέχεται να ακούσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί  να παραμένει στο ζώδιο σου και να σε γεμίζει με όρεξη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα κάνει ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο και ενδέχεται να σου δημιουργήσει αυταπάτες. Μην πιστέψεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος/η σου και δεν έχεις ανάγκη κανέναν γιατί οι καταστάσεις θα σε διαψεύσουν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Κράτησε τη ψυχραιμία σου και μην κινηθείς σε ένα επαγγελματικό ζήτημα με συναισθηματική παρόρμηση.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει το ταίρι σου μαζί σου όσον αφορά κάποιο ζήτημα είτε για να μη σε δυσαρεστήσει είτε για να αποφύγει τους καβγάδες αλλά ακόμα και έτσι κερδισμένος/η θα είσαι! Αν είσαι ελεύθερος/η οι κινήσεις σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει δεν θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το σκοπό σου!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!