VIRAL

Αυτή η φωτογραφία έκανε πολλούς χρήστες του Facebook να δακρύσουν

Συγκίνηση προκάλεσε σε χιλιάδες χρήστες του Facebook μια πρόσφατη ανάρτηση με αυτή τη φωτογραφία που κρύβει πίσω της μια πικρή ιστορία.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook την ημέρα των ερωτευμένων και τραβήχτηκε από μια Αμερικανίδα την Chasidy Gwaltney.


Η Chasidy είχε πάει σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην παραλιακή πόλη Corpus Christi στο Τέξας των ΗΠΑ και τότε παρατήρησε αυτόν τον άγνωστο άντρα να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι στημένο για δυο.


Ο άγνωστος άντρας είναι δακρυσμένος και σκουπίζει τα δάκρυά του και αρχικά κανείς νομίζει πως απλά κάποια τον "έστησε" την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο αν προσέξει κανείς καλύτερα θα δει πως απέναντί του στο τραπέζι βρίσκονται οι στάχτες της γυναίκας του (είναι μέσα στο όμορφο μπουκάλι με τις λευκές κορδέλες).


Η Chasidy πόσταρε αυτή τη φωτογραφία μαζί με ένα μήνυμα πως κανείς δεν πρέπει να παίρνει την αγάπη ως δεδομένη και θέλησε να μας πει πως αυτή η εικόνα της θύμισε πως πρέπει να χαιρόμαστε και να εκτιμάμε κάθε στιγμή που βιώνουμε μαζί με το αγαπημένο ταίρι μας, εν΄έκλεισε το μήνυμά της λέγοντας πως κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει ή θα σου πάρει η αυριανή μέρα και έστειλε ευχές για τον Άγιο Βαλεντίνο σε όλους. 

Και αυτό το μήνυμα έχει συγκεντρώσει πλέον εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!