GOSSIP

Η Αρετή Κετιμέ αποχωρεί από τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Αναβάλλεται ο ελληνικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, καθώς την τελευταία στιγμή έχουμε την αποχώρηση κάποιων από τους υποψήφιους.

Με ανακοίνωση της Αρετής Κετιμέ που ανέβηκε στα social media η νεαρή μουσικός και τραγουδίστρια ανακοινώνει πως αποχωρεί και καταγγέλει την ΕΡΤ:

«Λοιπόν φαίνεται να είμαστε εκτός ελληνικού τελικού

Το γεγονός πως οι εταιρείες έμαθαν τελευταία στιγμή για την εγγυητική επιστολή που χρειάζεται και τους οικονομικούς όρους ενώ (μια εταιρεία είχε προετοιμαστεί νωρίτερα) χωρίς σχόλιο !

Αν η ΕΡΤ ήθελε απευθείας ανάθεση δε θα μας πείραζε ίσα ίσα είναι ξεκάθαρο και ωραίο.

Εγώ θα ξανά προσπαθήσω όμως λυπάμαι για τους συνεργάτες μου που έδωσαν την ψυχή τους.

Καλή επιτυχία Γιάννα Τερζή». έγραψε στο Facebook.

Λίγο αργότερα μέσα από την σελίδα τους ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους οι Χοροσταλίτες που ήταν μεταξύ των τριών που διεκδικούσαν τη νίκη και έτσι μόνη υποψήφια μένει η Γιάννα Τερζή.

Η βραδιά για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου (αντί για σήμερα 16 Φεβρουαρίου) σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Real.

Για να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν οικονομικά παρατράγουδα, η ΕΡΤ ζήτησε από τις δισκογραφικές εταιρείες των υποψηφίων να καταθέσουν εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ύψους 20.000 ευρώ, ενώ όρισε την ποινική ρήτρα -σε περίπτωση που η εγγυητική εκπέσει στα 90.000 ευρώ.

Ωστόσο οι δισκογραφικές εταιρείες δείχνουν απροθυμία να ακολουθήσουν τις οδηγίες της ΕΡΤ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!