WOMEN'S GUIDE

Η Clarins παρουσιάζει τα SOS Primers

Αυτή την άνοιξη, το χρώμα είναι στο επίκεντρο!

Αντίο στις θαμπές και ανομοιόμορφες επιδερμίδες.

Έτοιμοι? Πάμε!

Από περιβαλλοντικούς παράγοντες μέχρι το στρες ενός κουραστικού προγράμματος, το δέρμα εκτίθεται σε πολλούς παράγοντες οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν τον τόνο του δέρματος. Η Clarins προσφέρει τον τρόπο για την δημιουργία της πιο όμορφης, ομαλής και ομοιόμορφης επιδερμίδας! Τα SOS Primer προσφέρουν την ιδανική διόρθωση χρώματος που είναι η κατάλληλη για συγκεκριμένες ανάγκες, ανεξαρτήτου τύπου δέρματος ή ανησυχίας δέρματος.

Για ομοιόμορφο τόνο δέρματος, εφαρμόστε το κατάλληλο χρώμα primer το οποίο συμπληρώνει καλύτερα την ανησυχία του δέρματός σας. Έλλειψη φωτεινότητας, σημάδια κούρασης, ατέλειες, μαύρες κηλίδες, ερυθρότητα, κόκκινο δέρμα… όποια και αν είναι η ανησυχία σας τα SOS Primer είναι εδώ για να δώσουν την λύση.

Με μια ελαφριά, φρέσκια και oil-free υφή η εφαρμογή είναι πανεύκολη και αφήνει το δέρμα άνετο όλη την μέρα καθώς του επιτρέπει να αναπνέει όπως επίσης και το προστατεύει από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Διορθώνουν, φωτίζουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα καθώς βοηθούν σε μεγαλύτερη διατήρηση του μακιγιάζ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση ή σαν touch up για συγκεκριμένα σημεία. Επίσης οι αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν  έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες δέρματος. Απλά εφαρμόστε τις στις διάφορες περιοχές του προσώπου που θέλετε να διορθώσετε.

Είναι κατάλληλα για όλους τους τόνους δέρματος.

 

Τα νέα SOS Primers θα είναι διαθέσιμα στην Κύπρο από τις 15 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!