THE ANALYZER

Η ατάκα της Μαρίνας για τις επιδόσεις της Κωνταντίνας Σπυροπούλου [βίντεο]

H Mαρίνα Πήχου ήταν η παίκτρια που είδαμε χθες να αποχωρεί από το Suvivor, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο είχε πετάξει μια ατάκα που συζητήθηκε πολύ στο twitter.

H Mαρίνα είχε αποδείξει πως ήταν μια δυνατή παίκτρια και η αποχώρησή της έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης καθώς η ίδια αποκάλυψε πως ο λόγος που συμμετείχε στο Survivor ήταν γιατί το είχε υποσχεθεί στο αγόρι της πριν πεθάνει (δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο).


Όμως πριν το συμβούλιο του νησιού η Μαρίνα είχε σχολιάσει μπροστά στην κάμερα τον συμπαίκτη της Ηλία και τις προσπάθειες πολλών συμπαικτών της να μετρούν τις προσωπικές νίκες τους και πέταξε μια φαρμακερή ατάκα για την Κωσνταντίνα Σπυροπούλου, αφού είπε πως δεν μπορεί να πάρει το πόδια της. Συγκεκριμένα είπε:

"Βάσει στατιστικών, δεν ξέρω από πότε μετράει ο Ηλίας και τι μετράει. Δεν νομίζω να έχω πέσει τόσο πολύ στις νίκες μου. Και δεν νομίζω να είναι ίδια τα δεδομένα… Όταν εγώ παίζω με τις καλύτερες, τη Δαλάκα, τη Φαρμάκη και όποια άλλα κορίτσια είναι στην αντίπαλη ομάδα και είναι οι καλές παίκτριες .Πόσο μπορείς να το συγκρίνεις με μία παίκτρια που είναι πολύ κατώτερή μου, που παίζει συνέχεια με τη Σπυροπούλου που στην ουσία δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της"

Δείτε και το σχετικό βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!