ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει στη σκέψη σου γεγονότα του παρελθόντος που θα σου προκαλέσουν γλυκόπικρα συναισθήματα. 

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να δεις ξανά τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα, το ρόλο που έχεις σε μια παρέα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με ομαδικές δραστηριότητες. Για να καταφέρεις να πάρεις σωστές αποφάσεις ή να διαπραγματευτείς τα παράπονα σου θα χρειαστεί να έχεις καθαρή κρίση και να μην επηρεαστείς από τα έντονα συναισθήματα που θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Σήμερα είναι πιθανό να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος αλλά αυτό θα είναι το καλύτερο για εσένα, αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου!
 

Το ταίρι σου μπορεί να παίξει το ρόλο του άμαχου πληθυσμού σήμερα καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με το φιλικό σου περίγυρο με κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν και εκείνο. Αν είσαι ελεύθερος/η κλείσε φαύλους κύκλους αισθηματικών μπερδεμάτων ώστε να μπορέσει να έρθει κάτι νέο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να αφήσεις πίσω σου επαγγελματικά ζητήματα που ξέρεις πως δεν σου προσφέρουν κάτι ώστε να αφήσεις χώρο για να έρθει κάτι νέο. Σίγουρα δεν σου αρέσει να ξεβολεύεσαι και μπορεί να αναγκαστείς να το κάνεις όμως είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις. Μέσα σου ξέρεις ποια σχέδια που αφορούν την καριέρα σου δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν και ποια μπορείς να τα εξελίξεις και να αποδειχθούν και βοηθητικά για εσένα. Επικαλέσου τη λογική σου ώστε να μην έχεις παράπλευρες απώλειες και κάνε τις απαραίτητες αλλαγές εκεί που χρειάζονται!
 

Συζήτησε με το ταίρι σου κάποιο επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί αλλά καλό θα ήταν τις αποφάσεις να τις πάρεις μόνος/η σου καθώς είναι κάτι που σε αφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις μια επαγγελματική γνωριμία να γίνει πιο προσωπική εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με νέα πράγματα, να αποκομίσεις γνώσεις και να εξελιχθείς πνευματικά! Αυτή η δίψα σου μάθηση αλλά και οι απόψεις σου μπορεί να γίνουν η αιτία για να αναθεωρήσεις και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να απαρτίζουν τον περίγυρο σου. Μέσα από αυτούς θα αντλήσεις δύναμη καθώς θα διαπιστώσεις πως έχεις βρει τους κατάλληλους συμμάχους που θα στηρίξουν τα επόμενα σου σχέδια! Σίγουρα μπορεί και κάποιοι να σε εκπλήξουν με τη συμπεριφορά τους και να σου δώσουν την ευκαιρία για αλλαγές.

Μια συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σε κάνει να καταλάβεις πόσο υποστηρικτικός/η είναι μαζί σου για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπο να του δείξεις πως το αναγνωρίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να κάνει την έκπληξη σήμερα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγείρει το συναίσθημα και θα κάνει ιδιαίτερα έντονες στις σκέψεις και τα θέλω σου. Είναι πιθανό να νιώθεις πως κάτι σου λείπει αλλά δεν ξέρεις τι ή να νιώθεις πως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή η οποία σου δημιουργεί ανησυχίες. Προσπάθησε να μην μπλέκεις παρελθοντικά γεγονότα στο παρόν σου και κράτησε μόνο όσα σου έμαθαν, διαφορετικά η έκλειψη θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να ξεσπάσεις.  Η ανασφάλεια που νιώθεις και για τα οικονομικά σου θα σε κάνει να νιώσεις πίεση για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις αν θέλεις να δεις καθαρά τα επόμενα σχέδια σου.

Η έκλειψη θα φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα και θα πρέπει να προφυλάξεις τη σχέση με το ταίρι σου από αυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ξεκινήσεις κάτι νέο με συστατικά του παρελθόντος καθώς το αποτέλεσμα το ξέρεις ήδη.

 

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε αναγκάσει να δεις σχέσεις και συνεργασίες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προκειμένου να πάρεις τις αποφάσεις σου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που θέλεις εσύ από τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου και αν τελικά το έχεις. Η έντονη ενέργεια που απορρέει από την έκλειψη θα δώσει ένα βαθμό δυσκολίας σε αυτό για αυτό και πιθανό να νιώσεις συναισθηματική φόρτιση. Καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις κάτω από τον έντονο συναισθηματισμό σου καθώς μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξεις.

Το ταίρι σου μπορεί να την πληρώσει σήμερα αλλά θα πρέπει να στηρίξεις τα επιχειρήματα σου -αν έχεις κάτι μαζί του- και θα πρέπει να βασίζονται και στη λογική! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εγείρει έντονα συναισθήματα και γεγονότα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου υπενθυμίσει πως έχεις χαθεί ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα ρουτίνας και δεν έχεις καθόλου χρόνο για εσένα. Ο εαυτός σου χρειάζεται φροντίδα και αυτή η συνειδητοποίηση θα σε οδηγήσει να αλλάξεις την καθημερινότητα σου στο μέτρο που μπορείς. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματική υπερχείλιση και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις χωρίς να έχεις καθαρό μυαλό. Οι ρηξικέλευθες αλλαγές καλό θα είναι να περιμένουν καθώς η έκλειψη θα δώσει ένα μόνιμο αποτέλεσμα στις ενέργειες σου και δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει αν το μετανιώσεις.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να αποτελέσει μέρος της γενικότερης δυσθυμίας σου αλλά θα πρέπει να επικαλεστείς τα επιχειρήματα σου αν θέλεις να τον/ην πείσεις πως φταίει! Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας μπορεί να είναι δίπλα σου αλλά εσύ να έχεις δουλειά!

 

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου είτε όχι. Αν τον έχεις βρει πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχετε ανάγκη μια επανεκκίνηση προκειμένου η σχέση σας να πάρει την ανιούσα. Από την άλλη είναι πιθανό να σκεφτείς πως η σχέση σου έχει κάνει τον κύκλο της και θέλεις να απομακρυνθείς. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις, οποιαδήποτε πόρτα και να κλείσεις θα δεις πως την ίδια στιγμή υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο.

Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα είναι το κύριο θέμα σου σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η για αλλαγές το θέμα είναι πως θα πρέπει να συμφωνήσει και η άλλη πλευρά. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να χάσεις τον έλεγχο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα κυρίως στο σπίτι και την καριέρα σου όμως ο τρόπος που θα το επιδιώξεις ενδέχεται να μην είναι ο κατάλληλος. Οι αποστάσεις είναι πιθανές όπως και οι εντάσεις κυρίως με τους δικούς σου ανθρώπους αν δεν προσπαθήσεις να κατευνάσεις την επιθυμία σου να ρίξεις μια βόμβα σε οτιδήποτε κινείται γύρω σου! Προσπάθησε να μην πάρεις καμία απόφαση που να αφορά ζητήματα σπιτιού, μετακομίσεις και αλλαγές "εν βρασμώ" καθώς θα εγείρουν και νέα ζητήματα.

Σήμερα πιθανό να πεις αρκετά λόγια στον/στη σύντροφό σου υπό συναισθηματική ένταση και μετά θα πρέπει να βρεις τρόπο να τον/ην πείσεις πως δεν τα εννοείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα φανεί σαν να σε "ξεβολεύει" αλλά είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου χρειάζονται ένα ξεκαθάρισμα. Πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν και δεν ειπώθηκαν και λόγια που ειπώθηκαν και πλήγωσαν θα σε αναγκάσουν να περάσεις στη δράση προκειμένου να πεις αυτά που θέλεις και να εκφράσεις τα παράπονα σου Προσπάθησε να μιλήσεις με λογικά επιχειρήματα και να μην παρασυρθείς από την ένταση που θα νιώθεις! Τα λόγια σου μπορεί να εγείρουν αντιδράσεις όμως οτιδήποτε και να γίνει σήμερα θα είναι το καλύτερο για εσένα.

Σήμερα θα χρειαστεί να προστατέψεις τη σχέση σου από τρίτους καθώς θα έχουν την τάση να παρεισφρήσουν σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου μπορεί να είναι αυτή που περιμένεις καθώς θα νιώσεις πως μιλάει στην καρδιά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγείρει τις ανασφάλειες σου και θα ξεκινήσεις την αποτίμηση των ικανοτήτων σου αλλά και των οικονομικών σου πόρων. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να θυσιάσεις κάτι προκειμένου να καταφέρεις να έχεις κάτι άλλο, εσύ όμως τρομάζεις και στην παραμικρή απώλεια είτε οικονομική είτε συναισθηματική. Αφουγκράσου τις ανάγκες σου και δες που βρίσκεσαι ανάμεσα σε αυτές και ύστερα πάρε αποφάσεις προσπαθώντας να έχεις όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρο μυαλό.

Σήμερα θα έχεις την πεποίθηση πως ο/η σύντροφός σου είναι ένα έπαθλο για εσένα και άρα σου ανήκει και αυτός ο τρόπος σκέψης σίγουρα θα σε οδηγήσει σε λάθη απέναντι του. Αν είσαι ελεύθερος/η η συμπεριφορά σου σε μια νέα γνωριμία μπορεί να μην είναι βοηθητική για τους στόχους σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου σε καλεί να αναγνωρίσεις τη θέση σου ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έχουν "καπελώσει" την προσωπικότητα σου και ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσουν την υπεροχή σου. Ο τρόπος που θα το επιχειρήσεις μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος καθώς θα φανείς εγωκεντρικός/η. Ηρεμία, σύνεση και μετρημένα λόγια ώστε να μπορέσεις αφενός να μη χάσεις το δίκιο σου και αφετέρου να κατανοήσουν οι ενδιαφερόμενοι τις ανάγκες σου και αυτά που ζητάς.

Η σχέση με το ταίρι σου θα χρειαστεί την προσοχή σου καθώς πιθανόν να χρειαστεί κάποια "διαμόρφωση". Αν είσαι ελεύθερος/η η εξέλιξη της γνωριμίας με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει θα εξαρτηθεί από τις δικές σου κινήσεις και τα δείγματα που θα δώσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει στη σκέψη σου γεγονότα του παρελθόντος που θα σου προκαλέσουν γλυκόπικρα συναισθήματα. Κάνε έναν απολογισμό, δες τι μαθήματα πήρες από κάθε τι που σου συνέβη και μετά κλείδωσε τα στο ντουλάπι των αναμνήσεων σου και κάνε μια νέα αρχή απαλλαγμένος/η από οτιδήποτε περιττό. Όλες αυτές οι σκέψεις δεν θα σε αφήσουν να συγκεντρωθείς σε δουλειές και υποχρεώσεις και για αυτό είναι πιθανό να κάνεις λάθη. Προσπάθησε να δικαιολογηθείς και σε καμία περίπτωση μη ζητήσεις τα ρέστα!

Σήμερα είναι πιθανό να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που είχαν μείνει ημιτελή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!